Acasă » Exclusiv » Excentricul multimilionar și-a făcut provizii și s-a “carantinat” cu o blondă

Excentricul multimilionar și-a făcut provizii și s-a “carantinat” cu o blondă

De: Cristian L. 25/03/2020 | 00:17

Celebrul multimilionar Dan Nicorescu a pus fundația unei averi fabuloase încă de când avea doar 20 de ani. A făcut comerţ în Turcia şi Serbia, iar, la numai 28 de ani, a bifat primul milion de dolari. Ulterior, i-a fost mult mai ușor să le producă pe celelalte. Criza sanitară actuală l-a determinat pe omul de afaceri să se ”carantineze”, pentru a se proteja de amenințarea noului coronavirus, însă nu singur, ci alături de o senzuală blondă. Și nu oriunde, ci la super-vila pe care o deține. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL ȘI-A PARCAT ROLLS-UL DE 200 MII € CA ”VALOROȘII”!)

Oamenii încearcă să se protejeze de infecția cu COVID-19 și își fac provizii pe termen lung, iar excentricul milionar Dan Nicorescu nu putea face excepție. E drept că, în cazul său, aprovizionarea se face după… ”buget”, iar acesta este peste măsură de generos. Însă trebuie menționat că, din câte se poate observa, redutabilul om de afaceri intenționează să respecte toate restricțiile impuse în această perioadă și… stă acasă. (VEZI ȘI: MILIARDARUL ÎȘI SPALĂ SINGUREL BENTLEY-UL DE 200 MII € CU FURTUNUL ÎN CURTEA CASEI!)

Înainte de izolarea la domiciliu, milionarul Dan Nicorescu și-a făcut provizii

Restricțiile impuse de autorități au pornit, inițial, de la recomandări prin care s-a cerut tututor românilor să evite deplasările nejustificate și să stea cât mai mult la domiciliu, într-o încercare comună de a se proteja împotriva unei nedorite infecții cu noul coronavirus. Ulterior, au fost impuse restricții – între orele 22.00 – 6.00 -, iar acestea vor fi valabile, începând de azi, și în timpul zilei. Omul de afaceri Dan Nicorescu se conformează deciziilor luate de autorități și, înainte de a se ”carantina” în vila de lux pe care o deține, a mers la cumpărături. Dar nu oricum, ci cu un Ferrari Superfast 812, de 450.000 de euro. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe celebrul milionar în trafic, îndreptându-se către casă după ce a bifat lista de produse. (NU RATA: CUNOSCUTUL MILIONAR ȘI-A LUAT ”LA PACHET” PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA + UN ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA. ”NOTA DE PLATĂ”… 800.000 €!)

Omul de afaceri Dan Nicorescu, îndreptându-se către ”izolare”

Excentricul om de afaceri este pregătit de ”carantinare” din toate punctele de vedere, după cum se poate observa, alături de el aflându-se și o misterioasă blondă, care l-a însoțit la cumpărături.

Dan Nicorescu, în bijuteria pe patru roți, însoțit de o frumoasă blondă

Ajuns la super-vila pe care o deține în ”cartierul milionarilor”, Dan Nicorescu – împreună cu frumoasă blondă – se pregătește să ducă în casă produsele cumpărate. Omul de afaceri, îmbrăcat casual, este gata să facă față asalturilor nemiloase ale noului coronavirus. A deschis portbagajul bolidului de lux, a scos o sacoșă clasică, nimic ieșit din comun, și – asistat de partenera blondă – s-a grăbit să intre cât mai repede casă, pentru a se simți în siguranță. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL ROMÂN CU MAȘINI DE 2 MIL. € ȘI-A TRAS AVENTADORUL LA POMPĂ! CÂT L-A COSTAT ”PLINUL” PENTRU LAMBORGHINI-UL DE 400.000 €)

Cum cea mai bună metodă de ”luptă” împotriva noului coronavirus este distanțarea socială, redutabilul om de afaceri a mărit pasul, pentru a ajunge, cât mai repede, în liniștea și siguranța locuinței personale. Adaptându-se noilor condiții de viață impuse de criza medicală care afectează o întreagă planetă, Dan Nicorescu nu refuză izolarea. Nimeni nu știe, încă, despre ce interval de timp poate fi vorba, însă milionarul a înțeles, iată, că trebuie să ia măsurile impuse pentru a contracara asalturile COVID-19.

Însoțit de frumoasa blondă, potentul om de afaceri a ”abandonat” bolidul de lux și a trecut la faza 2 a scenariului – ”carantinarea” la domiciliu. (VEZI ȘI: MILIONARUL NICORESCU ȘI-A “ȘIFONAT” MAȘINA DE 350.000 €! SCANDAL ÎN STRADĂ CU ȘOFERIȚA “VINOVATĂ”)

Excentricul milionar Dan Nicorescu, pregătit pentru ”carantinare” alături de frumoasa blondă

Omul de afaceri Dan Nicorescu are o avere considerabilă însă asta nu îl împiedică să ducă singur sacoșa în care a pus cumpărăturile. Niciun ”om bun la toate” nu se află lângă el – după cum se poate vedea în imaginile prezentate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România și, așa cum procedează de fiecare dată, se comportă absolut normal, cu lejeritatea care îl caracterizează.

Excentric, dar și… punctual

Poate că multora nu le vine să creadă, dar Dan Nicorescu a dat și dă dovadă de o punctualitate fantastică. La un moment dat, pentru a nu întârzia la programarea pe care o avea la salonul său preferat, rafinatul om de afaceri și-a “abandonat” bolidul – un superb Aston Martin DBS Superleggera – în intersecție. Dar, atenție, fără a încurca traficul. (NU RATA: A FOST MARTORĂ LA SCANDALUL PRODUS DE EXCENTRICUL MILIONAR: ”A LOVIT-O ÎN PIEPT! DACĂ E BOGAT, CREDE CĂ… ”)

Gestul omului de afaceri nu a fost de condamnat, zona respectivă fiind foarte aglomerată, iar locurile de parcare sunt ocupate 24/24. Nemaiavând nicio soluție la dispoziție, respectabilul milionar a reușit să descopere ”rețeta ideală”, profitând de un mic spațiu liber pentru a-și lăsa bijuteria de 350.000 de euro să ”răsufle”.

Îmbrăcat elegant, ca de fiecare dată, Dan Nicorescu a coborât din autoturism și s-a grăbit să ajungă la Barber Shop-ul unde avea programare. Timp de o oră, stilistul i-a aranjat barba de hipster cu care se afișează încă din vara anului trecut, dar și podoaba capilară. Cert este că elegantul domn Dan, așa cum i se mai spune, a părăsit salonul cu un look impecabil. (CITEȘTE ȘI: ELEGANTUL DOMN DAN ȘI-A ”ALINIAT” SUPER-MAȘINILE DE 2 MIL. € ÎN FAȚA VILEI DIN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

Look impecabil, mașină de vis

Un garaj de milioane!

Rafinatul milionar Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le deține, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul milionar păstrează în garaj mai multe exemplare de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro. (VEZI ȘI AICI: EXCENTRICUL DOMN DAN (54 DE ANI) A FĂCUT FURORI LA MAMAIA CU NOUL LOOK: CERCEL ÎN URECHE + BARBĂ DE HIPSTER)

Elegantul milionar Dan Nicorescu

Anul trecut, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezenta – în premieră – imagini senzaționale cu mașinile de lux pe care le deține renumitul milionar. Dan Nicorescu și-a „aliniat” superbele mașini în fața somptuoasei sale vile din ”cartierul milionarilor”.  Începând cu noile achiziții – primul Ferrari Superfast 812 din România și un Aston Martin DBS Superleggera – până la clasicele Lamborghini Aventador și Rolls Royce Phantom Coupe, bijuteriile pe patru roți au fost parcate ”elegant” în fața casei, ca la o veritabilă și incitantă expoziție auto.

Rafinatul domn Nicorescu a plătit aproximativ 800.000 de euro și pentru un ”pachet” de lux ce conține două impozante “bijuterii” pe patru roți: Ferrari Superfast 812 și Aston Martin DBS Superleggera.  Iar acum câţiva ani, excentricul milionar testa, în premieră, o „navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport. Dar se pare că care pare, totuși, să nu fi fost pe placul acestuia. (NU RATA: A FĂCUT PIAȚA ÎN OBOR CU MAȘINA DE 350.000 €!)

Două bijuterii pe patru roți, ”la pachet” – 800.000 de euro

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care i-a marcat viața Marianei Ionescu Căpitănescu
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...