Excentricul milionar, „cavalerul” cu Ferrari. A „tăiat” Bucureștiul în două ca să lase acasă o brunetă

Publicat: 17/04/2021 | 23:47

Excentricul milionar Dan Nicorescu a “bifat” o nouă apariție spectaculoasă în Capitală. La bordul unuia dintre celebrii săi bolizi, un Ferrari, omul de afaceri a condus o misterioasă brunetă din Nordului, unde el locuiește, până în cealaltă parte a Bucureștiului, pe Strada Sebastian. CANCAN.RO are imaginile și detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Dan Nicorescu și-a scos din nou Ferrari-ul la drum. De data aceasta, nu a urcat singur în bolidul de sute de mii de euro, ci a avut lângă el o misterioasă brunetă care s-a comportat precum o veche cunoștință. Nu au fost gesturi tandre între ei, ci doar câteva vorbe șoptite în vântul ușor rece al primăverii. Cei doi au ieșit din locuința din Nordului a afaceristului, au urcat în mașina râvnită de multe priviri admirative, iar Dan Nicorescu a pus bolidul în mișcare. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL DAN NICORESCU A ACTIVAT “CODUL ROȘU DE SECURITATE”)

Bruneta misterioasă coboară din Ferrari-ul lui Dan Nicorescu și se îndreaptă spre locuință

Nu s-a lăsat până nu a ajuns în timp record la destinație, undeva în zona Sebastian, tocmai în cealaltă parte a Capitalei. Acolo, Dan Nicorescu și bruneta au schimbat câteva vorbe, după care femeia a coborât. A închis portiera și s-a angajat în traversare, după ce a așteptat câteva clipe la semafor. Dusă a fost, probabil la locuința ei, în timp ce Dan Nicorescu a ambalat caii-putere și a făcut cale-întoarsă. Nu a durat mult până când afaceristul își parca bolidul în garaj, iar apoi revenea în locuința lui care, în urmă cu câteva luni, era călcată de hoți.

Dan Nicorescu are un garaj de trei milioane de euro

Adevărate bijuterii pe roți are Dan Nicorescu în garaj, estimate la nu mai puțin de trei milioane de euro. Printre acestea se numără un Aston Martin DBS Superleggera – 350.000 €, primul Ferrari Superfast 812 din România – 450.000 €, un Lamborghini Aventador – 400.000 €, Rolls Royce Phantom Coupe – 450.000 €, Bentley Azure – peste 300.000 €. (NU RATA: EXCENTRICUL MILIONAR ROMÂN A LUAT MĂSURI SERIOASE DUPĂ CE A FOST JEFUIT. CUM L-AM FILMAT PE CELEBRUL AFACERIST, “FLANCAT” DE GARDA DE CORP)

Dan Nicorescu, alături de bruneta misterioasă, în Ferrari-ul său de sute de mii de euro

Rafinat consumator de șampanie fină Armand de Brignac, afaceristul a început să îşi construiască averea fabuloasă de la vârsta de 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, avea deja primul său milion de dolari. Se întâmpla la 28 de ani! În vârstă de 53 de ani, Dan Nicorescu este originar din Târgoviște. În trecut, el a fost funcționar la Banca Românească, iar în prezent, se ocupă de imobiliare și afaceri cu fier vechi. Deși la bază este inginer de Aeronave, nu a profesat niciodată. Vila luxoasă pe care o deține pe Șoseaua Nordului din București este evaluată la aproape patru milioane de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.