Ex-ul “Reginei Instagramului“ a recidivat! Am aflat adevărul despre relația lui cu mulatra sexy

Publicat: 06/02/2020 | 23:35

Ex-iubitul Cristinei ICH a recidivat la doar un an de când i-a zdruncinat fostei iubite logodna cu Piți Jr. Antrenorul de fitness i-ar fi provocat serioase probleme sexoasei mulatre cu care a fost fotografiat în urmă cu doar câteva zile. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: CINE A PLĂTIT CURSA CHARTER A VIORICĂI DĂNCILĂ ȘI A UNEI JUMĂTĂȚI DIN GUVERN LA NUNTA “BARONULUI” ZETEA)

Așa cum vă dezvăluiam recent, 2020 a debutat cu dreptul pentru Luca Dabah, fostul iubit al Cristinei ICH. Și asta pentru că antrenorul de fitness a fost lovit de săgeata lui Cupidon și s-a combinat cu o mulatră.

Mulatra ar fi implicată într-o altă relație…

Din câte se pare, sportivul a „reușit”, la un an distanță, să zdruncine serios o altă relație. Și asta pentru că, potrivit unor surse D.A.S. categoria A, sexosa mulatră în compania căruia a fost văzut, zilele trecute, Luca Dabah, e puțin mai mult implicată într-o relație extrem de serioasă.

Conform surselor noastre, la scurt timp după întâlnirea celor doi, relația mulatrei s-a cutremurat serios. Și asta pentru că iubitul tinerei ar fi tunat și fulgerat când a aflat de întâlnire, care părea ceva mai mult decât una amicală.  Tânăra, o simpatică corporatistă, se pare că ar fi la un pas de a reintra în rândul fetelor single. Iubitul acesteia se pare că a fost extrem de afectat și ar intenționa să o ”rupă” cu ea. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU FABULOSUL IAHT AL MILIARDAREI ANETA DE LA MIAMI)

Ex-iubitul Cristinei ICH a recidivat!

Întâlnire în ”cartierul milionarilor”

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Luca Dabah în ”cartierul milionarilor”, acolo unde se pare că acesta locuiește. După ce și-a parcat bolidul în fața unei case, de pe locul din dreapta a coborât o mulatră extrem de sexy.

Tânăra cu look exotic și codițe afro împletite pare să fie noua parteneră a antrenorului de fitness. Zâmbitoare și cu o atitudine pozitivă, sexoasa mulatră l-a însoțit pe ex-iubitul Cristinei ICH către intrarea în bloc. Luca pare să fie extrem de îndrăgostit și nu a ezitat să facă un gest tandru. Ex-ul ”Reginei Instagramului” și-a luat, afectuos, partenera pe după gât și s-a îndreptat, mândru, spre locuința sa. (VEZI ȘI: A FOST FOTOGRAFIAT CU AMANTA PE AEROPORT, IAR ”PROBA ADULTERULUI” POATE AJUNGE LA DOSARUL DE DIVORȚ!)

Ex-iubitul ”Reginei Instagramului” a provocat o nouă controversă amoroasă

A provocat o mega-controversă în showbiz

În urmă cu aproximativ un an, Cristina ICH a fost fost filmată în timp ce se săruta, pe timp de noapte, cu fostul ei iubit, Luca. Totul s-a petrecut la scara blocului unde locuiește antrenorul de fitness. Cei doi s-au pupat, apoi au urcat în apartamentul bărbatului! La scurt timp după apariția imaginilor, ”Prințesa Instagramului” a rupt tăcerea în legătură cu ex-partenerul și a oferit declarații pentru  site-ul nr. 1 din România. (CITEȘTE ȘI: FOSTA ȘEFĂ DE CAMPANIE A VIORICĂI DĂNCILĂ ȘI-A SCOS SOȚUL LA “ÎMPINGE TAVA”)

Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă, m-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu.

Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură. Și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzii“, ne-a declarat, în exclusivitate, frumoasa Cristina ICH.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)