Ex-ul Elenei Băsescu a dat atacul la „fetele de oraș”, dar și-a luat reject la foc automat!

Publicat: 30/12/2019 | 23:21

Celebrul Tomată a încercat să se distreze pe cinste într-un club din Capitală, weekend-ul trecut! Nicio tinerică zveltă, celebră ori doar atrăgătoare, nu a scăpat de ”atacul” celui care i-a fost ginere ex-președintelui Traian Băsescu. Cătălin Gheorghe s-a simțit în universul lui, pe o muzică asurzitoare, în clasicul decor al cluburilor de succes, iar Andra Trandaș sau Georgiana Constantin au fost doar două dintre „ținte”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are imagini spectaculoase cu Tomată la ”vânătoare” și vi le prezintă, în exclusivitate. (CITEȘTE AICI: GINERELE LUI TRAIAN BĂSESCU, PATRONAȘUL TOMATĂ, ȘI-A LUAT PANAMERA ȚIPLĂ DE 120.000 €!)

Numai că Tomată a suferit un mare eșec în acea noapte pe care și-a dorit-o de vis: a primit reject de la toate ”prințesele” showbiz-ului! (CITEȘTE ȘI: ULTIMUL ”GINERE” AL LUI TRAIAN BĂSESCU ARE PROGRAM DE ”REINTEGRARE SOCIALĂ” LA NUBA DUPĂ DESPĂRȚIREA DE EBA!)

Tomată, refuzat de Andra Trandaș!

Dar să începem povestea cu primul asalt al tânărului care a împărțit sentimentele timp de vreo doi ani cu Elena Băsescu. A intrat, hotărât, în clubul Uanderful, din Capitală, și a țintit, din prima, un grupuleț de domnișoare cuprinse de fiorul muzicii! Tomată s-a dus întins către ele, a încercat ceva, dar… nu s-a legat nimic. Chiar nimic, așa că tânărul domn și-a recunoscut, cu demnitate, înfrângerea și s-a retras.

Tomată nu a avut sorți de izbândă
Tomată nu a avut sorți de izbândă

Atenție! Nu a ieșit, însă, din peisaj. A „atacat” din nou, dar la categoria vedete. Andra Trandaș a fost prima. Tomată s-a ”lipit” de masa ei și a început să ”turuie”, în speranța că frumoasa știristă de la Antenă îi va pica în mreje. Ghinion! Andra doar i-a zâmbit, după ce a părut că ascultă ceea ce i-a șoptit în ”cască” Tomată. Astfel, ex-ginerele lui Traian Băsescu nu s-a simțit deloc confortabil în scaun, s-a ridicat și a plecat. ”Noaptea-i lungă”, și-o fi spus tânărul, cu speranță. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU ȘTIRISTA DE LA ANTENĂ ŞI NOUL IUBIT)

Atac la Georgiana Constantin, din nou reject!

Lucrurile nu au părut să se lege
Lucrurile nu au părut să se lege

Pe Georgiana Constantin, o cunoscută membră a ”Brigăzii Secția 19”, a abordat-o din mers. Doar că totul a durat, ca și la prima tentativă, mult prea puțin. În picioare, cei doi au discutat puțin… Mai mult ea, cât să-i explice la ureche ce vrea de la viață. Probabil, viața ei nu se intersecta atunci cu a lui Tomată, din moment ce bărbatul a făcut stânga-mprejur! (VEZI AICI: CU CINE S-A CUPLAT DANIELA CRUDU! PRIMELE IMAGINI CU NOUL IUBIT LA PUȚIN TIMP DUPĂ DESPĂRȚIREA DE FOSTUL)

Michelle Ciubuc și fiica Ritei Mureșan au lăsat impresia că se plictisesc cu Tomată

Ultimul
Ultimul „asalt”, același rezultat

Așa, ușor pe gânduri pentru că nimic nu-i iese, Tomată și-a forțat norocul. Dacă nici acum, atunci când? Aer în piept, capul sus, mers trufaș, ”aterizare” exact lângă fosta noră a lui Răzvan Lucescu, Michelle Ciubuc și fiica Ritei Mureșan. Același scenariu. Doar că în peisaj a intrat un amic al lui Tomată, care parcă l-a mai înveselit. Totul, în timp ce Michelle privea aparent plictisită la conversația celor doi. (NU RATA: I-A DAT CU FLIT LUI MICHELLE PENTRU TEODORA)

Ba chiar atât de mare a fost dezamăgirea tinerei „vizate” de Tomată încât și-a sprijinit, la un moment dat, capul în palmă și a privit în gol… Tomată s-a retras. Definitiv!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)