“Ex”-ul Cruduței și fosta „noră” a lui Vasile Turcu și-au asumat relația după dezvăluirile CANCAN.RO

Publicat: 02/05/2020 | 23:35

Adelina Nica și Mihai Costea, fostul fotbalist pe care Gigi Becali voia să-l vândă pe zeci de milioane de euro, împreună? Asta a anunțat CANCAN.RO, de curând, iar cei doi îndrăgostiți ne-au dat, imediat, răspunsul: printr-o postare pe Instagram! Da, sunt iubiți! Site-ul nr. 1 din România vă prezintă, în exclusivitate, detaliile! (CITEȘTE ȘI: NU E PRIMA DATĂ CÂND DANIELA CRUDU ȘI-O IA! E INUMAN CE I-A FĂCUT MIHAI COSTEA)

”Întortocheate mai sunt căile iubirii”, a scris CANCAN, în urmă cu două zile, când a dat, în exclusivitate, vestea. Adelina Nica și Mihai Costea se iubesc! Formează chiar un cuplu de ceva timp! Cei doi aveau să-și asume relația, după dezvăluirile site-ului nostru. Noua iubită a fostului fotbalist, nimeni alta decât fosta „noră” a lui Vasile Turcu, a postat, pe Instagram, imagini dintr-o drumeție, cu mașina, alături de noul iubit. Iar Mihai nu a avut nimic de comentat atunci când ea a decis: a dat din cap, pe ritmurile melodiei pe care noua lui cucerire a pus-o.

Mihai și Adelina nu-și mai ascund relația

Mai mult, parcă pentru a dovedi, apăsat, că iubirea dintre ei e maximă, Adelina a urcat pe Instagram un alt filmuleț, în care iubitul ei, Mihai, îi ”periază” câinii. E drept, l-a și ”prins” pe fostul fotbalist, acestuia fiindu-i la inimă animalele, în special cățeii. (VEZI ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU DANIELA CRUDU. ASCUNDE ÎN SPATELE OCHELARILOR URMELE BĂTĂII PRIMITE DE LA FOSTUL IUBIT!)

Mihai Costea, schimbare de look

Adelina Nica, tânăra care i-a atras atenția până și lui Gigi Becali, s-a combinat cu Mihai Costea, nimeni altul decât cel care a avut o relație cu năbădăi cu Danielei Crudu! Fosta ”perlă” a lui Gigi Becali pare, acum, un alt om. Mai matur, mai stăpân pe situație. Cel puțin, așa se prezintă în filmulețul Adelinei, acolo unde este atent cu volanul.

NU RATA: CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN LOCUL UNDE A MURIT “REGELE IMOBILIARELOR”, LA ȘAPTE ANI DE LA TRAGICUL ACCIDENT

Adelina a trăit o idilă alături de Adrian, unul dintre fiii lui Vasile Turcu. Cei doi au avut o relaţie tumultuoasă, iar bruneta s-a despărţit de cel poreclit “Rambo” pentru că ar fi fost prea posesiv, dar și pentru că ar fi fost „tradusă”. Timpul face uitat aproape totul. Adelina a trecut, clar acum, peste tot, iar viața ei se duce pe un alt făgaș, zice ea, unul al promisiunilor respectate.

Adelina și Daniela, ca-ntre prietene…

Mihai Costea și Adelina Nica se cunosc de mai mulți ani, grație unei cunoștințe comune, chiar Daniela Crudu! Timp de patru ani, “Nilă” și “Cruduța” au avut o relație care a ținut de nenumărate ori prima pagină a tabloidelor, în special din cauza deselor împăcări și despărțiri. Au pus punct definitiv poveștii de iubire în 2014.

(NU RATA: ȘEFUL UNEI CAMPIOANE DIN LIGA I A ORGANIZAT O ORGIE, IAR…)

Gigi Becali a luat foc atunci când a auzit de relația lui Mihai cu Daniela Crudu

De partea cealaltă, Adelina Nica și Daniela Crudu au fost într-o perioadă bune prietene, astfel că Mihai Costea nu reprezintă deloc o necunoscută pentru fosta “noră” a lui Vasile Turcu. Practic, în cele din urmă, s-a închis cercul, după ce superba brunetă care i-a atras atenția inclusiv lui  Gigi Becali, s-a cuplat cu cel poreclit “Nilă”, nimeni altul decât ex-iubitul celei cu care, în trecut, a fost amică.

L-a paradit, definitiv l-a paradit! Îi cam tremură genunchii lui Mihăiţă de când e cu Cruduţa! Dacă vrea să stea cu el, să le fac eu program ca să poată da randament şi pe teren! Când are voie sex aşa, când are voie sex pe partea ailaltă. Dacă văd că n-o să fie în formă, o să-i interzic să se mai vadă cu ea. Să stea liniştit, nu mă interesează. Ce n-au voie ei să facă e să umble prin cluburi. N-au voie să piardă nopţile!”, a spus Gigi Becali în urmă cu mai mulți ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)