Ex-ul Biancăi Drăgușanu a chefuit la cabană ca înainte de COVID

Publicat: 07/12/2020 | 23:45

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și fratele lui au „bifat” o aroganță de zile mari în vremuri de pandemie! Frații Tate par să nu se teamă deloc de coronavirus. Au pus-o de un mega-party, ca-n vremurile bune, de dinainte de COVID, într-o cabană de la munte. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, scenele memorabile.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini fabuloase cu Tristan și Andrew Tate.

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, weekendul trecut, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și fratele său s-au distrat pe cinste într-o cabană din zona Sighișoarei. Cei doi frați par să nu țină prea mult cont de interdicțiile impuse de autorități, din cauza pandemiei.

Frații Tate, mega-aroganță în pandemie

Ca-n vremurile bune, cei doi frați au organizat o chermeză la care au participat mai multe frumuseți feminine. După cum se poate vedea și în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.RO, teama de coronovirus  a lipsit de la petrecerea fraților Tate. Majoritatea petrecăreților au uitat de masca de protecție și s-au distrat la cote maxime până-n zorii zilei, pe muzică live. (CITEȘTE ȘI: “FOSTUL” BIANCĂI A SCOS O SEXY-ȘATENĂ LA CINĂ ÎN MAȘINĂ)

Ex-iubitul Biancăi Drăgușanu a sfidat regulile și a organizat o super-petrecere în vremuri de pandemie

Tristan Tate, viață de nabab?!

Tristan Tate a declarat întotdeauna că este un tip care a plecat de jos, dar care a știut cum să-și folosească mintea pentru a se îmbogăți. Mare parte din averea pe care frații Tate o dețin ar proveni din studiourile de videochat, dar și din alte afaceri.

Fostul Biancăi Drăgușanu nu a ratat nicio ocazie de a se lăuda pe Instagram sau în interviurile pe care le-a dat că are bani și își poate satisface orice poftă.

Tristan Tate a fost într-o relație cu Bianca Drăgușanu în urmă cu doi ani

Tristan Tate ar fi scos din buzunar 358.376,65 euro pentru un McLaren 765LT și 3,48 de milioane de euro pentru un Bugatti Chiron.

(NU RATA: PUȘTOAICA AFLATĂ ÎN RELAȚIE CU EX-UL BIANCĂI DRĂGUȘANU ARE UN ”CV” CALIFICAT L-A ”RĂVĂȘIT” PE UN SUPER-ATACANT DIN LIGA I!)

”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui.

Dacă nu era kickboxing-ul, nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickbox-ing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, declara, în urmă cu ceva timp, Tristan Tate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.