”Ex-ul” Annei Lesko o curtează pe Cream!

Publicat: 20/02/2020 | 23:50

Radu Groza se pregătește să dea lovitura. S-a întâlnit, zilele trecute, cu Claudia Pavel, Cream, pe numele de scenă, iar impresarul și artista s-au așezat la o cafea și multă vorbă! Să apară, oare, o nouă colaborare în showbiz? CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are imaginile, în exclusivitate.

Atât impresarul vedetelor, Radu Groza, cât și cântăreața Claudia Pavel au ținut, în trecut, primele pagini ale site-urilor mondene. Dar timpul șterge totul cu buretele, iar cei doi își trăiesc viața de artiști la fel ca înainte. Impresarul își vede interesul, poate mai vrea o vedetă căreia să-i îndrume pașii spre mari scene din România, iar ea, Claudia, ar avea, eventual, numai de câștigat. (CITEȘTE ȘI:  SOȚUL ANDREEI BĂLAN A LIPSIT O NOAPTE ÎNTREAGĂ DE ACASĂ! FĂRĂ EXPLICAȚII… + CU CINE S-A ANTURAT GEORGE BURCEA?!)

Cream, sexy la întâlnirea cu Radu Groza

Sigur, există și varianta doar a unei prietenii între cei doi și, cum e firesc, oamenii se mai întâlnesc, în buricul târgului, să mai depene amintiri, poate și proiecte în care amândoi sunt implicați. Indiferent care ar fi motivul, Radu Groza și Claudia Pavel s-au lungit într-o conversație, iar subiectul pare să-i fi mulțumit, pentru că niciunul dintre ei nu era ”încordat”. (NU RATA: TOPUL CELOR MAI APETISANTE FUNDULEȚE CELEBRE DIN ROMÂNIA! CE POZIȚIE OCUPĂ ANNA LESKO, RUBY SAU BIANCA DRĂGUȘANU)

Radu Groza a vrut să fie punctual, ba chiar a ajuns primul în cafenea. S-a așezat la masă și a așteptat. Câteva minute mai târziu, Claudia parca în apropiere și parcurgea micuța distanță sub privirile trecătorilor care fie au recunoscut-o, fie au fost atrași de colanții care-i scoteau în relief posteriorul tonifiat. A intrat și ea și a urmat discuția cu ”prietenul” Radu.

Artista și impresarul s-au întâlnit la cafenea

Radu Groza, despărțire cu scântei de Anna Lesko

Anna Lesko și Radu Groza au avut o colaborare în urmă cu zece ani, dar care s-a rupt după ce artista l-a acuzat că nu-i dădea banii cuveniți din spectacole. Chiar mai mulți artisți intraseră în conflict cu impresarul, motiv pentru care și ei l-au părăsit. Este vorba de Lavinia, trupa Provincialii, Nico, Marcel Pavel, Keo, Andreea Antonescu, Lili Sandu, Talisman, Delia sau Anca Badiu. (VEZI AICI: AMĂNUNTE DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE RELAȚIA TOXICĂ DINTRE CRUDUȚA & AGRESORUL EI! CINE I-A ”CUPLAT” DE FAPT?! ESTE O VEDETĂ TV…)

Anna Lesko dezvăluia, atunci, că impresarul ar fi amenințat-o. „«Eu te-am creat, eu te distrug»! Asta mi-a aruncat în față, într-o zi, Radu Groza, în timpul unor discuții când eu încercam să-mi recuperez o parte din suma de bani pe care el mi-o datorează. Mi-a spus asta ca și cum eu eram un nimeni, ca și cum nici nu contau cei aproape zece ani ai mei de muncă.

Ani în care a trebuit să merg să cânt și pe coclauri, numai să aduc bani. Se făcuse o statistică la Music Management, care este cel mai profitabil artist. Eram pe primul loc, iar între mine și locul doi era o mare distanță,  financiar vorbind. Îmi plăteam clipurile singură, îmi făceam costumele de scenă din banii mei, suportam tot. Eu aduceam doar profit și nu făceam găuri”, declara Anna Lesko pentru CANCAN.RO.

Anna Lesko, o prezență extrem de sexy

S-a împăcat cu Roxana Nemeș după trei ani

Roxana Nemeș nu a fost doar o cântăreață impresariată de Radu Groza, ci au avut o relație de iubire timp de aproape cinci ani. Dar totul s-a frânt, când au venit acuzele din partea artistei. Se întâmpla în anul 2015. „Sunt, de ceva timp, probleme, nu sunt de ieri, de azi! Am vrut să fie rezolvate, nu s-au rezolvat, eu am vrut să îmi văd de drumul meu în continuare, ca să pot să realizez ceva în viaţa asta!

M-a deranjat faptul că nu a fost corect cu mine şi că mereu erau promisiuni deşarte şi că nu se întâmpla nimic! E frustrant faptul că am muncit toţi anii ăştia! Stai că tot înţeleg, înţeleg, dar nu am realizat  nimic… muncind! Asta m-a deranjat, că nu a ştiut să facă diferenţa! Mereu îmi spunea: «O să ţi-i dau, o să fie!» Eu mereu am crezut că o să fie şi că o să mi-i primesc! Dacă punem aşa, facem evidenţa, înseamnă că eu am întreţinut, de fapt, casa, dacă nu mi-am primit banii pe concerte! Mă simt dezamăgită pentru că nu mă aşteptam să reacţioneze în felul ăsta!”, a declarat Roxana Nemeş. (AFLĂ AICI: CINE A ”FURAT-O” PE LOREDANA GROZA DE LA PRO TV + CE CONTRACT I-A PROPUS ANTENA 1?!)

Cei doi s-au împăcat după trei ani în care artista nu a mai vrut să audă de numele lui. „Mi-am luat viaţa în piept singură. Toată lumea m-a blamat pe mine. Eu am fost foarte puternică. Am avut şi momente mai grele… deloc uşoare. Este foarte important să ajungi să faci pace. Trei ani de zile nu am vorbit deloc. M-a sunat pentru un concert. El este într-o relaţie acum. Nu prea am stat singură. Îmi place să iubesc, să fiu iubită”, a povestit Roxana momentul împăcării.

Roxana Nemeș, o cântăreață celebră

Cream, acuzată că i-ar fi afectat relația lui Cazacu

Claudia Pavel a fost acuzată, în urmă cu doi ani, că a avut o relație pasageră cu ”Faimosul” Cătălin Cazacu, atunci când ambii erau concurenți la ”Exatlon”. Iar, din acest motiv, iubita, Ana Roman, l-a părăsit pe Cătălin. (CITEȘTE AICI: BRIGITTE & PASTRAMĂ AU PROPRIUL RESTAURANT, DAR ”FINANȚEAZĂ” CONCURENȚA!)

„Nu am luat nici o legătură cu Ana Roman. Nu era problema mea. Ar fi groaznic să trăiesc în trecut. Eu trăiesc în prezent, nu în trecut, mă gândesc la viitor şi am o viaţă. Nu mă interesează de ce vorbeşte lumea, mă cunosc foarte bine, ştiu că nu aş răni nici măcar un ţânţar. Există un Dumnezeu sus şi ne judecă pe fiecare dintre noi, iar eu spun că nu aş face rău nimănui. Aşa am fost crescută şi aşa îmi cresc fiul. Nu trebuie să mă justific. Nimic nu e nerezolvabil, sunt o optimistă. Adevărul nostru e cea mai puternică armă pe care o avem”, a declarat Claudia Pavel, pentru click.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)