Ex-soțul Ancăi Țurcașiu a părăsit căminul conjugal și… Imagini în exclusivitate

Publicat: 03/08/2020 | 23:42

Ruptura dintre Anca Țurcașiu și soțul ei Cristian Georgescu a căzut ca un trăsnet peste întreaga suflare mondenă. La două săptămâni de la divorț, medicul a fost nevoit să se reorienteze și să se pună serios pe treabă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

Așa cum v-am prezentat pe larg, motivul pentru care Anca Țurcașiu a decis să pună capătăt relației cu doctorul Cristian Georgescu, după aproximativ 22 ani de căsătorie, ar fi unul complet neașteptat. După cum susțin apropiații celor doi, de ceva vreme, fostul soț al Ancăi Țurcașiu n-ar mai fi lucrat. Lucru care se pare că ar fi deranjat-o extrem de tare pe artistă. Apropiații cuplului ar fi mărturisit că, deși are o meserie extrem de bănoasă, Cristian Georgescu nu și-ar mai fi dorit să practice stomatologia și s-ar fi mulțumit doar cu banii produși de Anca Țurcașiu. (CITEȘTE ȘI: DE LA CE A PORNIT SCANDALUL DINTRE ANCA ȚURCAȘIU ȘI CRISTIAN GEORGESCU: ”EA I-A SPUS SĂ PLECE SĂ…”)

Ex-soțul Ancăi Țurcașiu a părăsit căminul conjugal

A părăsit căminul conjugal

La două săptămâni de la divorț, Cristian Georgescu, fostul soț al artistei, a fost nevoit să pună ”osul la treabă”. În urmă cu câteva zile, CANCAN.RO l-a întâlnit pe fostul soț al Anei Țurcașiu la cabinetul medical din zona Dorobanți. După câteva ore petrecute în unitatea medicală, doctorul s-a urcat în mașina lui, un Vollkswagen Passat, și s-a îndreptat glonț către o adresă din zona Lacului Ciurel din Capitală, unde a rămas peste noapte. Din câte se pare, la scurt timp după ce Anca Țurcașiu a făcut surprinzătorul anunț al divorțului, Cristian Georgescu a fost ”nevoit” să părăsească căminul conjugal. Așa că doctorul, care s-a iubit mai bine de 23 de ani cu Anca Țurcașiu, a trebuit să își caute o nouă locuință, pe care se pare că a găsit-o extrem de repede.(NU RATA: ANCA ȚURCAȘIU, DECLARAȚII COPLEȘITOARE: “AM SUFERIT, MERGEAM PE STRADĂ ȘI PLÂNGEAM”. ARTISTA A VORBIT DESPRE SUFLETUL EI PERECHE, GHEORGHE GHEORGHIU)

Cristian Georgescu pare să fie extrem de afectat de divorț

S-a pus serios pe treabă!

Pesemne că după divorț a devenit mai strâmtorat la buzunar, Cristian Georgescu s-a activat și s-a pus serios pe treabă. A doua zi, a făcut un adevărat tur de forță între cabinetele medicale. Mai întâi medicul a mers la cabinetul medical din zona Dorobanți, iar la câteva ore diferență, ex-soțul Ancăi Țurcașiu s-a deplasat și la un alt cabinet din zona Piața Domenii. După atitudinea pe care o etala, bărbatul se pare că este încă  afectat de divorț.(VEZI ȘI: CUM S-A RĂZBUNAT ANCA ȚURCAȘIU PUBLIC PE FOSTUL SOȚ ACUM, LA TREI ZILE DUPĂ CE A ANUNȚAT DIVORȚUL)

Cristian Georgescu, tur de forță între cabinetele medicale

Anca Țurcașiu a anunțat divorțul pe Facebook

După 22 de ani de mariaj cu medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea și a postat un mesaj pe contul său de Facebook, prin intermediul căruia a anunțat despărțirea de soțul ei.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.