Ex-soția milionarului de la Loto scapă de evacuare. Ce au constatat judecătorii

Publicat: 27/12/2020 | 23:20

„Războiul” din familia fostului polițist comunitar care s-a transformat într-un prosper om de afaceri, după ce a nimerit cele ”șase norocoase” de la Loto, pare că a ajuns la final! Cristian Constantin ar fi încercat să se răzbune pe fosta soție în instanță, doar că norocul nu a fost de partea lui. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, decizia magistraților.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de disputa conjugală în care este implicat Cristian Constantin, fostul polițist comunitar care, în urmă cu aproximativ 13 ani, a câștigat marele premiu de la Loto.

Așa cum v-am dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, la scurt timp după ce s-a despărțit de mama băiețelului său, Ionica, și s-a combinat cu ”Megan Fox de Călărași”, fostul polițist comunitar Cristian Constantin s-a trezit într-o situație uluitoare. Potrivit unor surse D.A.S, mama băiețelului lui Cristian nu și-ar fi dorit ca fiul ei să petreacă timpul alături de noua iubită a milionarului. Din câte se pare, aceasta ar fi refuzat să-l lase pe micuț la tată. (VEZI ȘI: MILIONARUL DE LA LOTO SI-A TRAS ECHIPA DE FOTBAL)

Pe lângă faptul că și-a căutat dreptatea în instanță, afaceristul se pare că ar fi încercat să se răzbune pe fosta parteneră de viață. Pe lângă procesul ce avea ca obiect exercitarea autorității părintești, afaceristul ar fi deschis și o acțiune de evacuare a fostei partenere de viață, pe care a părăsit-o pentru ”Megan Fox de Călărași”. (NU RATA: MULTIMILIONARUL DE LA LOTO, “PEDEPSIT” DE FOSTA SOȚIE DUPĂ CE ȘI-A OFICIALIZAT RELAȚIA CU „MEGAN FOX DE CĂLĂRAȘI”)

Fosta soție a milionarului de la Loto, victorie importantă

Chiar înainte de Sărbători, fosta soție a polițistului comunitar, care a devenit milionar peste noapte, a bifat o victorie important în fața instanței. Potrivit unor surse din mediul judiciar, magistrații de la Judecătoria Buftea au respins cererea de chemare în judecată formulată pe numele fostei partenere de viață și mamă a copilului lui Cristian Constantin.

Fosta soție a lui Cristian Constantin a bifat o victorie importantă în instanță

Decizia judecătorilor

Respinge cererea de chemare în judecată formulată de petentul xxxx Investment SRL în contradictoriu cu pârâtul C. Ionica, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 de zile de la pronunțare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Buftea. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Buftea.

Fostul polițist comunitar, prins în ofsaid?!

În urmă cu aproximativ trei ani, Cristian Constantin a fost prins în ofsaid. Cu toate că la acea vreme era căsătorit, multimilionarul de la Loto s-ar fi gândit că nu i-ar strica… o iubită! Fostul polițist comunitar și-ar fi „tradus” soția cu… Roxana, femeia cu care a fost surprins sărutându-se pasional, în miezul zilei.

Cristian Constantin alături de noua lui iubită, „Megan Fox de Călărași”

Acuzat de evaziune fiscală

În urmă cu ceva timp, CANCAN.RO vă prezenta, în premieră, informații senzaționale despre bărbatul care a dat lovitura la 6 din 49 acum mai bine de un deceniu. Cristian Constantin a fost anchetat pentru evaziune fiscală. Din fericire pentru el, până la urmă, autoritățile au decis încetarea urmării penale.

”Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași. În baza art. 318 alin. (12) C. proc. pen. confirmă soluția de renunțare la urmărirea penală dispusă față de suspectul Constantin Cristian Gabriel prin Ordonanța nr. 1260/P/2017 din data de 21.02. 2018 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași. În baza art. 274 alin. (1) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în decizia magistraților.

Și-a dat demisia de cum a aflat de marele premiu 

A doua zi după extragerea cu noroc, care i-a adus 10,5 milioane de euro, Cristian Constantin a intrat în concediu, iar, ulterior, și-a înaintat demisia. Primul lucru pe care fostul polițist l-a făcut după ce a intrat în posesia marelui premiu a fost să-și cumpere o mașină nouă.

Câștigătorul la loto şi-a cumpărat un Mercedes, un iaht şi a plătit aproape 100.000 de euro pe vacanţe, dar şi-a băgat banii şi în trei afaceri. Fostul poliţist comunitar şi-a luat şi o vilă în Parcul Dumbrava din Călăraşi.

Constantin a mai investit într-o echipă de fotbal, dar şi în campania electorală a unui primar, ceea ce ulterior l-a ajutat să devină şi consilier local. Norocosul mai are şi o firmă de tractări şi alte servicii auto, care i-ar aduce venituri frumoase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.