Ex-soția fostului atacant al naționalei revine cu noi acuzații. Cum și-ar fi “răpit” de fapt Ganea nepoțelul și ce amenințări ar lansa acum. “Nu se sesizează nimeni… În schimb, el…”

Publicat: 02/06/2020 | 23:40

CANCAN.RO a decis să ia atitudine după ce Ionel Ganea ar fi trecut ilegal un minor granița dintre România și Bulgaria. Cerem oficial o anchetă în acest caz, iar Poliția de Frontieră ar trebui să cheme părțile implicate la audieri. Între timp, Dana Iaru, fosta soția a actualului antrenor, este disperată și, potrivit propriilor mărturii, și-a pierdut orice speranță că dreptatea va triumfa.

Pe 23 mai, CANCAN.RO vă dezvăluia, în exclusivitate, faptul că Ionel Ganea și-ar fi “răpit” nepoțelul, pe care l-ar fi trecut ilegal frontiera cu Bulgaria, fără acordul părinților. Dana Iaru, fosta soție a atacantului echipei naționale, a așteptat ca autoritățile să ia atitudine în acest caz. Acest lucru, surprinzător, nu s-a întâmplat, spre disperarea femeii.

(VEZI AICI: FOSTA SOȚIE ÎL “PULVERIZEAZĂ” PE CUNOSCUTUL FOTBALIST AL “GENERAȚIEI DE AUR”: ”SĂ-I FIE RUȘINE! ADUCE ÎN CASĂ TOT FELUL DE FEMEI”)

Dana Iaru, disperată: “Nu se sesizează nimeni…”

“Nu se sesizează nimeni… În schimb, el apare că se distrează cu lăutari, iar că a trecut granița cu un bebeluș nu are importanță. Despre ce vorbim? Acest om are influență maximă. Un duș cu apă rece ar merita, să se trezească la realitate. Și mai sunt multe ilegalități care le-a făcut. Sper să plătească pentru tot ce a făcut. Atunci o să pot muri liniștită. Cât rău ne face… nu-și poate imagina nimeni. Are influență peste tot, de aceea nu îmi mai fac nicio speranță”, a spus Dana Iaru pentru CANCAN.RO.

Dana Iaru are doi copii împreună cu Ionel Ganea

Ar fi „terorizată” în continuare de Ionel Ganea: “Mă amenință în legătură cu…”

În aceste condiții, CANCAN.RO a solicitat un punct de vedere de la Poliția de Frontieră cu privire la această situație, care s-ar putea repeta oricând, indiferent de notorietatea personajelor implicate. O anchetă este absolut necesară în acest caz. În mod normal, părinții copilului și Ionel Ganea ar trebui chemați la audieri. Ocazie cu care fostul internațional poate arăta procura – în caz că avea – sau să suporte consecințele.

Eu momentan nu am niciun fel de contact cu el. Nici eu și nici copiii. Mă amenință în legătură cu averea ce am construit-o împreună și cu procesele pe care le avem pe rol. În rest, nu are nicio treabă cu ce declar eu, este imun la tot”, ne-a mai declarat fosta soție a lui Ionel Ganea.

(CITEȘTE ȘI: SOȚIA ÎL ACUZĂ DE VIOLENȚE TERIBILE PE CELEBRUL FOTBALIST ROMÂN: ”SPER CA POLIȚIA SĂ-ȘI FACĂ TREABA! LOVITĂ? PUȚIN SPUS…”)

Firul evenimentelor

Ionel Ganea ar fi dispărut pur și simplu cu nepotul său, care încă nu a împlinise nici măcar doi anișori. Mai mult, l-ar fi trecut chiar ilegal, fără acordul părinților, granița dintre România și Bulgaria. Părinții micuțului David Ioan ar fi fost îngroziți de gestul făcut de ex-atacantul “tricolorilor”.

Oare ce înseamnă să treci frontiera cu un bebeluș, fără acordul părinților? Vă dați ce seama ce relații are? Despre ce vorbim? Are influență peste tot… Bebelușul fără pașaport, să reținem. Asta însă e doar o ilegalitate făcută de el”, spunea Dana Iaru pentru CANCAN.RO, în luna mai.

(NU RATA: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

A fost în concediu, la un turneu de fotbal, în Bulgaria. Și a luat bebelușul cu el, fără acordul părinților“, ne-a mai declarat bunica micuțului David Ioan, fiul pe care Ioana, fiica lui Ionel Ganea, îl are împreună cu soțul ei.

Ionel Ganea
Ionel Ganea, alături de nepot, la Albena (Bulgaria). S-a fotografiat cu micuțul, deși l-ar fi scos din țară fără acordul părinților

Ce spun legile din România

Potrivit politiadefrontiera.ro, dacă un minor este însoțit de o persoană, alta decât părinții sau reprezentantul legal, i se permite ieșirea din România doar dacă persoana însoțitoare prezintă declarația ambilor părinți sau, după caz, a părintelui căruia i-a fost încredințat prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă şi irevocabilă, a părintelui care exercită singur autoritatea părintească în temeiul unei hotărâri judecătorești rămase definitivă şi irevocabilă.

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

În concluzie, Ionel Ganea ar fi trecut ilegal granița cu micuțul David Ioan. “Performanța” fostului internațional este pusă de familie pe seama relațiilor pe care acesta și le-a făcut de-a lungul anilor.

În 2017, a cerut ordin de protecție

Dana și Ionel Ganea au ajuns pentru a treia oară în fața magistraților. Cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017.

Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că, din august 2018, am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele.

Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…”, ne-a declarat Dana, cu mai mult timp în urmă.

(NU RATA: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR…)

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)