Ex-soția atacantului „Generației de Aur” a părăsit România după divorț. „Unele răni nu dispar ușor”

Publicat: 05/05/2021 | 23:36

Fosta soție a atacantului „Generației de Aur” Ionel Ganea a părăsit România după divorț. S-a retras în străinătate și încearcă să uite de momentele dificile petrecute alături de fostul internațional. Va reveni, însă, în țară în luna iunie, pentru a fi alături de copiii ei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații de ultimă oră ale ex-partenerei celebrului fotbalist.

După mulți ani în care a îndurat “capriciile” soțului pe care, ani la rând, l-ar fi iubit, Dana Iaru a cerut divorțul și l-a obținut în luna august 2020. Atunci și-a găsit și liniștea după care tânjea în ultima perioadă. Liniște, însă, relativă. Pentru că unele răni nu dispar ușor. Poate niciodată. Motiv pentru care ex-partenera “tricolorului” a simțit nevoia de o schimbare de peisaj din toate punctele de vedere.

Dana Iaru, fosta soție a lui Ionel Ganea: “Nu mi-am refăcut viața!”

CANCAN.RO a aflat că Dana Iaru a plecat din România după divorț. S-a retras pentru o bună perioadă în străinătate, unde face tot posibilul să-și revină după clipele teribile prin care a trecut cât timp a fost căsătorită cu Ionel Ganea. Nu are nicio relație, spre deosebire de ex-internațional care, la scurt timp după separarea oficială, s-a însurat cu o brunetă cu 11 ani mai tânără decât el.

Sunt plecată de multă vreme în străinătate. Nu m-am stabilit în afara României, revin în iunie în țară. Țin să precizez că nu mi-am refăcut viața. Unele răni nu dispar ușor. Atât pot spune în clipa de față”, a declarat Dana Iaru pentru CANCAN.RO.

În concluzie, Dana Iaru nu a trecut, încă, peste violențele la care ar fi fost supusă de Ionel Ganea. A preferat să-și reîncarce bateriile în afara României. În țară va reveni, însă, la vară pentru a fi alături de copiii săi, George și Ioana. Ei sunt practic sprijinul care îi oferă putere să depășească momentele grele petrecute alături de fostul soț. (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE A CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR” NU ȘI-A REVENIT DUPĂ TRAUMELE CĂSNICIEI)

Dana are doi copii împreună cu Ionel Ganea
Dana are doi copii împreună cu Ionel Ganea

Divorț cu scântei de Dana Iaru

Ionel Ganea și Dana Iaru au divorțat în luna august a anului trecut. De-a lungul timpului, femeia l-a acuzat pe ex-“tricolor” că a fost, în repetate rânduri, violent cu ea.

Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, ne-a spus Dana Iaru în luna decembrie 2019.

Ionel Ganea și Dana Iaru au divorțat

Cine este Ionel Ganea

Ionel Ganea a fost component al “Generației de Aur”, coleg cu Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Dan Petrescu. A fost unul dintre cei mai buni atacanți în tricoul echipei naționale. De-a lungul carierei de jucător, a evoluat la echipe renumite precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. Și-a încercat norocul și în meseria de antrenor, dar nu a reușit aceleași performanțe, până în prezent. (NU RATA: S-A PRONUNȚAT DIVORȚUL DINTR-O FAMILIE CELEBRĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.