Ex-logodnicul lui Brigitte ripostează: “Nu mă interesează! Este o…”

Publicat: 16/02/2020 | 23:09
De la cearta pe faptul că i-a pus dinți în gură fostului logodnic și că l-a îmbrăcat de 50 mii euro, Brigitte Pastramă face dezvăluiri halucinant de sincere care ar putea avea urmări penale. Vedeta mărturisește că l-a cunoscut pe Corneliu, pe internet, în calitate de hacker, și l-a pus să-i spargă conturile de socializare lui Ilie Năstase. Cireașa de pe tort o reprezintă, însă, o înregistrare audio cu negocierile halucinante ale divorțului dintre Brigitte și Corneliu. Acesta îi transmite fostei logodnice că nu el era cel care avea nevoie de imagine în presă.
Deși a trecut un an de când s-au separat, Brigitte pare că încă mai are de împărțit săgeți otrăvite cu fostul logodnic. Corneliu Oană a decis să pună punct relației în momentul în care și-a văzut logodnica la televizor în pat cu Florin Pastramă. După terminarea reality-show-ului, Brigitte și Corneliu au avut parte de o despărțire tensionată și înregistrată. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a publicat discuția halucinantă dintre cei doi. (VEZI AICI DISCUȚIA)
Și asta nu e tot. Brigitte mărturisește fapte care ar putea avea consecințe grave atât asupra ei cât și a lui Corneliu. Bruneta declară că l-a cunoscut pe Corneliu în calitate de hacker, iar ea l-a angajat să-i spargă conturile de socializare lui Ilie Năstase.

”Am fost foarte rănită, la un moment dat, de tot ce mi s-a întâmplat în fosta căsnicie și așa am considerat eu atunci să încerc să fabric o persoană ca să arăt că sunt și eu sus și că pot să trec mai departe și că mă vrea și pe mine cineva. Am investit într-un băiat, pe care l-am cunoscut pe net, iar el este hacker. Căutam o persoană care să îmi intre în conturile fostului meu soț pentru a afla cu cine mai vorbește.

Așa l-am cunoscut. El este cel care a intrat în contul fostului meu soț și mi-a montat și programul acela de copiere a WhatsApp-ului și apoi m-a consolat. Nu a fost niciodată o relație reală. Este vina mea și mi-o asum și nu doresc să se mai folosească de mine și de numele meu și să mai apară în presă pe subiectul meu”, a mărturisit Brigitte pentru CANCAN.RO, emisiune prezentată de România TV. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE SE AUTODENUNȚĂ ÎN LEGĂTURĂ CU EX-UL: ”ÎN REALITATE, N-A FOST LOGODNICUL MEU! EU L-AM FABRICAT PE CORNEL! DE FAPT, EL ESTE…”)

”Eu nu am vrut să apar, nu mă interesează. Nu mă interesează, pentru mine când s-a încheiat, s-a încheiat, și atât. Chiar dacă m-ați chemat, eu nu am vrut să apar la TV pentru că nu este domeniul meu și nu îmi place. Eu am terminat cu absolut orice apariție, cu tot ce se întâmplă și cu declarații, nu am vorbit de ea nici în stânga, nici în dreapta, nu mă interesează. La noi, relația s-a încheiat în momentul în care am discutat față în față și atât. În ziua respectivă, s-a încheiat orice relație, ea a zis ce a avut să zică, am discutat ca doi oameni adulți și atunci s-a încheiat”, a mărturisit Corneliu Oană pentru CANCAN.RO, emisiune prezentată de România TV.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)