Ex-logodnica lui Pastramă se dezinfectează cu… parfum + Nu îi mai arde de dragoste “Mă simt ca la pușcărie, fără faptă”

Publicat: 31/03/2020 | 00:25

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, un interviu savuros cu fosta concurentă de la Masterchef Raluca Podea. Ex-logodnica lui Florin Pastramă a mers la farmacie ”deghizată” în …spărgător. (CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ ARE PROBLEME SERIOASE DE SĂNĂTATE, ÎN PLINĂ EPIDEMIE)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexoasa Raluca Podea în zona Unirii din Capitală. Dacă e să ne luăm după vestimentație, fostul ”iepuraș” Playboy părea că merge să dea o spargere, nicidecum că dă o fugă la cumpărături. Cu pantaloni mulați, hanorac, cu gluga pe cap și chipul acoperit de o cagulă, Raluca Podea a descins la o farmacie din zonă. După câteva minute pe care le-a petrecut în farmacie, sexoasa blodină a revenit la mașina ei.

Raluca Podea a mers până la farmacie “deghizată” în… spărgător

„E groaznic, încep să mă apuce gândurile”

Dacă tot nu a găsit medicamentele mult căutate, Raluca Podea s-a oprit pentru câteva minute și a oferit site-ului nr.1 din România un scurt interviu savuros. Vedeta a vorbit deschis despre perioada dificilă pe care o traversează din cauza pandemiei de coronavirus.

”Este groaznic. Nu credeam că o să trăiesc astfel de momente. Eu sunt o femeie extrem de puternică, dar acum sunt panicată pentru familia mea, pentru copilul meu. Încerc, pe cât posibil, să mă feresc, nu am ieșit de o săptămână din casă. Acum am avut nevoie de ceva medicamente și am tot ieșit să caut. Folosesc un parfum pentru că nu mai am dezinfectant. Eu sunt un om extrem de activ, nu aveam timp să dorm, dar acum am tot felul de treburi acasă. Împreună cu copilul meu găsesc tot felul de activități. (NU RATA: BRIGITTE PASTRAMĂ, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE RALUCA PODEA: ”SUNT NIȘTE ACUZAȚII FOARTE GRAVE”)

Dar e groaznic, încep să mă apuce gândurile, adorm doar pe la șase dimineața. E cel mai rău să stai în casă și să fii privat de libertate.

Sunt singură, nu mai iau contact cu nimeni, nu vreau să văd pe nimeni. În perioada asta vreau să fiu doar eu cu mine și cu familia mea. Nu îmi mai arde de dragoste. Țara arde și baba se piaptănă! Mă simt ca și cum aș fi la pușcărie, fără faptă. Cam așa mă simt în această carantină. Sper să treacă mai repede și să ne revenim cu toții”, a declarat Raluca Podea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Raluca Podea, dezvăluiri savuroase

Probleme grave de sănătate! 

Raluca Podea s-a confruntat, recent, cu grave probleme medicale la nivelul danturii. După ce, în urmă cu aproximativ un an, blondina s-a văzut nevoită să își lipească fațetele cu superglue, de data aceasta, toată lucrarea vedetei s-a deplasat, iar medicii au fost nevoiți să o dea jos. Astfel, Raluca Podea a rămas fără niciun dinte în gură. (NU RATA: A ÎNCERCAT UN FLIRT CU AGENTUL DE LA RUTIERĂ, DAR DEGEABA! VEDETA A FOST TRASĂ PE DREAPTA ȘI AMENDATĂ)

“Am avut mari probleme cu dantura. Toți dinții s-au deplasat înspre dreapta și am fost nevoită să îi dau jos. Sunt într-o situație extrem de delicată. Acum n-am dinți și trebuie să mănânc cu paiul. Am ajuns să mă hrănesc doar cu piureuri”a declarat Raluca Podea, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Raluca Podea, măsuri de precauție extreme

Cum s-a despărțit de Florin Pastramă

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv de iubitul ei. Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată de către reporterii site-ului nr.1 din România cum comentează ipostazele tandre în care a apărut la televizor logodnicul său, blondina s-a dezlănțuit, pur și simplu, la adresa lui Florin Pastramă.

”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, a mărturisit atunci Raluca. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)