Ex-logodnica lui Bote a băgat zâzania între doi dintre cei mai bogați copii ai României!

Publicat: 10/01/2020 | 23:06

Doi dintre cei mai cunoscuți puști din lumea mondenă ar fi ajuns ”la cuțite” din cauza unei brunete celebre. Ex-logodnica lui Bote ar fi băgat zâzanie între Mititelu Jr. și Radu Maricuța. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare. (CITEȘTE ȘI: S-A REUNIT BRIGADA TULUM! MILIARDARUL ”NEGRILĂ” S-A ÎNTORS LA LOCUL FAPTEI CU SUPER-FRUMUSEȚILE DIN ROMÂNIA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte spumoase legate de cea mai nouă controversă din „lumea bună”. Doi dintre cei mai vestiți puști de bani gata, Radu Maricuța și Adrian Mititelu Jr, ar fi devenit adversari din cauza Monicăi Hill, tânăra care a cunoscut celebritatea după ce s-a cuplat cu celebrul designer Cătălin Botezatu.(NU RATA: AMANTA ”SENATORULUI FACEBOOK” RUPE TĂCEREA)

Radu Maricuța este bine cunoscut în lumea showbiz-ului, ca un „devorator” de frumuseți celebre.  Tânărul de doar 25 de ani este fiul unuia dintre cei mai bogați foști primari, așa că își permite să ducă o viață de lux, pigmentată și cu excentricități.

Celălalt personaj principal al controversei nu a pătruns încă atât de adânc în lumea mondenă, dar este la fel de cunoscut, poate și pentru că tatăl lui, Adrian Mititelu, este celebru pentru războiul pe care l-a dus cu Mircea Sandu, Mitică Dragomir și o întreagă armată de la FRF.

Radu Maricuța și Mititelul Jr., ”la cuțite” din cauza unei brunete celebre

„E gelozie la mijloc. Radu o plăcea extrem de mult de Monica”

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, frăția celor doi băieți de bani gata s-a terminat în momentul în care Mititelu Jr. și-a asumat  relația cu sexoasa clujeancă. Din câte se pare, la scurt timp după ce a aflat de idila celor doi, Radu Maricuța a încetat să mai vorbească cu ”fratele lui”, Mititelu Jr. Conform unor surse din anturajul celor doi, responsabilă de ruptura celor doi este Monica Hill, tânăra pentru care Radu Maricuța ar fi făcut o pasiune nebună de ceva timp. (NU RATA: ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA, UMILIT ÎN PUBLIC DIN CAUZA UNEI AMANTE: ”I-A DAT DOUĂ PALME ȘI L-A SCUIPAT!”)

”De când  Adrian s-a combinat cu Monica, cei doi nu își mai vorbesc. E gelozie la mijloc. Radu o plăcea extrem de mult de Monica și nu i-a picat bine când a aflat că a combinat-o chiar fratele lui. S-a simțit trădat”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Monica Hill și Adrian Mititelu Jr, cel mai nou cuplu din ”lumea bună”

Mititelu Jr., spectacol la Nuba, în vară!

Adrian Mititelu Jr. nu este deloc străin de cluburile celebre. Vara trecută a făcut spectacol la NUBA, cu puține zile înainte de a împlini 21 de ani! Nu a fost deloc zgârcit la consumație. El și prietenii săi au savurat pe îndelete șampanie, vodcă și vin.  Însă cu măsură! Nu au deranjat pe absolut nimeni și s-au bucurat de timpul petrecut în club. Așa cum era de așteptat, fiul boss-ului de la FC U a fost în centrul atenției. S-a întreținut cu amicii săi și a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

La un moment dat, la masa lui Adrian Mititelu Jr. și-au făcut apariția zece sticle cu șampanie Moet, aduse cu artificii și urmate de tradiționalul „La mulți ani!”. Imediat, tânărul a scos telefonul și a filmat întrega scenă. A dorit să aibă o amintire și să le arate rudelor și prietenilor care nu i-au putut fi alături la NUBA ce distracție pe cinste au ratat. (NU RATA: ”LOGODNICA” LUI BOTE S-A CUPLAT CU JUNIORUL UNUI CONTROVERSAT MILIONAR DIN FOTBAL!)

Radu Maricuța, alături de Daniela Crudu
Radu Maricuța s-a iubit în trecut cu Daniela Crudu

Radu Maricuța, avere impresionantă, fete, una și una!

Radu Maricuța este un tânăr care face furori printre ”piesele” de marcă ale lumii mondene. A avut multe relații, cele mai cunoscute și mediatizate fiind cu Daniela Crudu și apoi cu Loredana Chivu. De altfel, pe ultima a cucerit-o într-un club din Mamaia, după ce se despărțise de Cruduța. S-a întâmplat la o petrecere de 1 Mai, când ”spuma” mondenă a Capitalei s-a mutat la malul mării.

Radu Maricuța are 25 de ani și este fiul fostului primar din Șelimbăr, Sibiu, unul dintre cei mai bogați edili din România. Radu va moșteni două imobile, palatul din Șelimbăr, un spațiu comercial din localitatea Sadu, acțiuni de 417.317,5 lei, obiecte de artă și ceasuri care valorează 471.000 de euro, dar și o herghelie de rasă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)