Ex-iubitul ”Reginei Instagramului” s-a cuplat cu o mulatră, iar noi avem primele imagini!

Publicat: 04/02/2020 | 23:36

La un an de când i-a zdruncinat fostei iubite logodna cu Piți Jr, ex-iubitul ”Reginei Instagramului” a dat ”marea lovitură” în plan sentimental. Fostul Cristinei ICH s-a cuplat cu o sexoasă mulatră, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini. (CITEȘTE ȘI: “PUȘTOAICA LUI BOTE” ȘI MILIONARUL PLĂTITOR I-AU DAT ”FATALA” LA NUBA UNUIA DINTRE CEI MAI BOGAȚI COPII AI ROMÂNIEI!) 

Anul 2020 a debutat cu dreptul pentru Luca Dabah, fostul iubit al Cristinei ICH. Și asta pentru că antrenorul de fitness a fost lovit de săgeata lui Cupidon și s-a combinat cu o mulatră. (CITEȘTE ȘI: SUPER-VEDETA, DE NERECUNOSCUT FĂRĂ MACHIAJ… )

Fostul iubit al Cristinei ICH a fost lovit de săgeata lui Cupidon

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Luca Dabah în ”cartierul milionarilor”, acolo unde se pare că acesta locuiește. După ce și-a parcat bolidul în fața unei case, de pe locul din dreapta a coborât o mulatră extrem de sexy.

Tânăra cu look exotic și codițe afro împletite pare să fie noua parteneră a antrenorului de fitness. Extrem de zâmbitoare și cu o atitudine extrem de pozitivă, sexoasa mulatră l-a însoțit pe ex-iubitul Cristinei ICH către intrarea în bloc. Luca pare să fie extrem de îndrăgostit și nu a ezitat să facă un gest tandru. Ex-ul ”Reginei Instagramului” și-a luat, afectuos, partenera pe după gât și s-a îndreptat, mândru, spre locuința sa. (NU RATA: FOTBALISTUL ROMÂN CU DOUĂ CUPE ALE CAMPIONILOR SUFERĂ DE ”ÎNDRĂGOSTEALĂ” LA 55 DE ANI)

Ex-iubitul ”Reginei Instagramului” s-a cuplat cu o mulatră

A provocat o mega-controversă în showbiz

În urmă cu aproximativ un an, Cristina ICH a fost fost filmată în timp ce se săruta, pe timp de noapte, cu fostul ei iubit, Luca. Totul s-a petrecut la scara blocului unde locuiește antrenorul de fitness. Cei doi s-au pupat, apoi au urcat în apartamentul bărbatului! La scurt timp după apariția imaginilor, ”Prințesa Instagramului” a rupt tăcerea în legătură cu ex-partenerul și a oferit declarații pentru  site-ul nr. 1 din România. (CITEȘTE ȘI: FOSTA ȘEFĂ DE CAMPANIE A VIORICĂI DĂNCILĂ ȘI-A SCOS SOȚUL LA “ÎMPINGE TAVA”)

Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă, m-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu.

Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură. Și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzii“, ne-a declarat, în exclusivitate, frumoasa Cristina ICH.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)