Ex-iubitul milionar al sexoaselor de la ”Fermă” tună și fulgeră, după ce Ioana Filimon și-a rupt mâna: ”Ți-am zis că nu trebuie să te joci cu Regele”

Publicat: 06/01/2020 | 22:41

Ex-iubitul milionar al sexoaselor de la ”Fermă” tună și fulgeră. Cengiz Şıklaroğlu o amenință pe Ioana Filimon!

Cengiz Şıklaroğlu, milionarul turc care s-a iubit atât cu Otlia Bilionera, cât și cu fosta Miss România, Ioana Filimon, a răbufnit! Securea războiului dintre milionarul turc și Ioana Filimon nu a fost îngropată. Ba dimpotrivă! Bărbatul a mers la poliție pentru a depune o plângere împotriva fostei sale iubite. Turcul susține că, în perioada în care cei doi aveau o relație, el i-ar fi dăruit Ioanei Filimon un inel extrem de scump, dar şi mai multe sume de bani, pe care nu i le-ar fi restituit. Iar, acum, milionarul turc o amenință, din nou, pe fosta lui iubită!

Ioana Filimon s-a accidentat și a renunțat la emisiunea ”Survivor”. Bruneta a ajuns cu mâna în ghips și și-a îngrijorat fanii:„Vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Aveți grija de sănătatea voastră pentru ca este cea mai importantă ❤️❤️❤️ P.S. In curând ma veți vedea într-un nou proiect pe TV ????”, a scris Ioana Filimon, pe pagina ei de Instagram. Doar că fostul ei iubit nu crede că Ioana și-ar fi rupt mâna. (CITEȘTE ȘI: IOANA FILIMON, PRIMA DECLARAȚIE DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ A FOST SECHESTRATĂ DE IUBITUL MILIONAR, ÎN TURCIA: „NICI EU NU ȘTIU CE ESTE ÎN CAPUL LUI”)

”Prietena mea veche și mincinoiasă, nu trebuia să minți că ți-ai rupt mâna. Te-au dat afară de la ”Survivor”.Dragă, Filimon. Ți-am zis că nu trebuie să te joci cu Regele, dar nu m-ai ascultat. M-ai acuzat de multe calomnii doar din cauză că știai că intru în închisoare și de aceea ne-am și desprățit. Ți-am cerut doar să spui adevărul despre relația noastră. Toată lumea trăiește pentru ceva. Unii pentru bani, unii pentru faimă. Eu trăiesc pentru numele meu. Tu mi-ai pătat numele și vei plăti în continuare. Dacă nu spui adevărul și nu îți vei cere iertare, nu voi înceta niciodată”, a mărturisit milionarul turc pe Instagram.

Cengiz Şıklaroğlu a ajuns din nou pe mâna autorităților, iar perioada următoare o va petrece în spatele gratiilor: ”Mă duc din nou la închisoare. Cred că o să mă eliberez în ianuarie. De data aceasta, nu o să am acces la telefonul mobil. După ce traversez aceste momente dificile vreau să sărbătoresc. O să organizez o mega-petrecere în Istanbul”a mărturisit Cengiz Şıklaroğlu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Sexoasele din ”Fermă”, ”evaluate” de milionarul turc!

”Am trăit pentru numele și reputația mea până la 35 de ani. Femeile au avut întotdeauna prioritate în viața mea. Eu cu Otilia am trăit o frumoasă poveste de dragoste, poate în cele mai dificile și periculoase momente din viață. Otililia este o femeie adevărată și foarte cinstită. A ales să stea lângă mine în cele mai dificile momente, chiar și atunci când am fost implicat în răfuieli ale mafiei.

La scurt timp după ce m-am despărțit de Otilia, am avut parte de un adevărat război, iar dușmanii mei au reușit să mă împuște de trei ori. Despre Ioana nu pot spune acest lucru. Cu Ioana este o idilă turcească. Ea este doar o mincinoasă. Iubesc femeile și manifest un mare interes pentru ele. Dar după relația pe care am avut-o cu Ioana am înțeles valoarea Otiliei. Ioana a mințit despre Otilia. După ce am vorbit cu Otilia, am înțeles că Ioana este o mincinoasă”, a spus Cengiz Şıklaroğlu, exclusiv pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.