Ex-iubitul lui Răzvan Ciobanu iubește (din nou) la nici un an de la moartea designerului?! Avem imagini exclusive de la prânzul intim cu un alt bărbat!

Publicat: 24/02/2020 | 23:33

Răzvan Ciobanu s-a despărțit de iubitul lui cu puțin înainte de tragicul accident în care și-a găsit sfârșitul. Cu toate că a fost afectat de moartea creatorului de modă, fostul său partener dă semne că vrea să își refacă viața sentimentală. La nici un an de la decesul juratului de la ”Bravo, ai stil!”, ex-iubitul acestuia a ieșit la un prânz intim cu un alt bărbat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN A ”DIVORȚAT” ÎN SECRET ȘI S-A MUTAT DEJA CU…)

Fostul partener de viață al lui Răzvan Ciobanu a fost marcat destul de serios  de moartea violentă a acestuia, care a lăsat multe întrebări fără răspuns. Cu toate acestea, la nici un an de la terifiantul accident, ex-iubitul celebrului designer pare că e hotărât să meargă mai departe și să-și refacă viața sentimentală. De curând, fostul partener al lui Răzvan Ciobanu a fost văzut în compania altui bărbat. (NU RATA: GIGI BECALI A DAT ÎN JUDECATĂ GUVERNUL! MOTIVUL: FABRICA DE ARMAMENT PE CARE…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fostul partener de viață al lui Răzvan Ciobanu într-un renumit centru comercial, din zona de nord a Capitalei. Bărbatul alături de care regretatul designer a trăit o frumoasă poveste de dragoste pare că și-a refăcut viața. Alături de un alt bărbat, ex-iubitul lui Răzavn Ciobanu s-a îndreptat spre zona de food a mall-ului. După ce și-au ales câteva produse asiatice, cei doi s-au așezat la una dintre mese și, într-o atmosferă relaxantă, au luat prânzul.

Din câte se pare, ex-iubitul designerului a trecut peste evenimentul nefericit și acum încearcă să o ia de la capăt. După aproximativ o oră, timp în care s-au delectat cu savuroasele preparate și au discutat pe îndelete, cei doi s-au ridicat de la masă și au profitat de faptul că sunt într-un centru comercial, pentru a testa oferta magazinelor. Așa că au luat la puricat mall-ul. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU REFUZĂ SĂ MAI VORBEASCĂ DESPRE ALEX BODI)

Ex-iubitul lui Răzvan Ciobanu iubește (din nou)

Gest emoționant în memoria designerului!

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a făcut un gest emoționant în memoria fostului partener. Tânărul a ridicat un mic altar în memoria regretatului designer, chiar în locul în care acesta a fost descoperit fără viață. În imaginile surprinse în apropierea accidentului devastator se observă o cruce de lemn pe care este scris numele creatorului de modă, dar și mai multe candele aprinse. Răzvan Ciobanu și fostul său iubit au avut o relație de șase ani. (VEZI AICI: DETALII ÎN PREMIERĂ DINTR-UN DOSAR CARE ÎL ”DESCALIFICĂ” PE PRINȚUL PAUL)

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, prânz intim cu un alt bărbat!

Răzvan Ciobanu a murit într-un teribil accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de luni, 29 aprilie 2019, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el ar fi încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie 2019. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)