Ex-iubitul celebru al Andreei Raicu a flirtat cu succes, la un grecesc, cu ”sosia” lui Catherine Zeta-Jones!

Publicat: 01/01/2020 | 23:39

Playboy-ul Horia Tecău nu se dă, clar, bătut, după ce a fost „flituit” de Otniela. În decembrie, câștigătorul de la Wimbledon a etalat o formă de zile mari și și-a încercat norocul la mai multe frumuseți. Dacă, la momentul respectiv, tentativele sale nu au prea avut sorți de izbândă, acum, ex-iubitul celebru al Andreei Raicu a flirtat cu succes, la un grecesc, cu ”sosia” lui Catherine Zeta-Jones. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. (CITEȘTE ȘI: DOCUMENTELE SECRETE PE CARE VATICANUL LE-A ASCUNS CU PRIVIRE LA 2020)

Cu puține zile înaintea Revelionului, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Horia Tecău pe terasa unui restaurant cu specific grecesc din zona de nord a Capitalei, acolo unde sportivul a decis să-și potolească foamea alături de câțiva priteni, dar și de o brunetă care seamănă leit cu Catherine Zeta-Jones. (NU RATA: HORIA TECĂU A “VRĂJIT” O BLONDĂ LA PETRECEREA ELLE)

Un farmec irezistibil

După ce și-a comandat un meniu tradițional grecesc, campionul și cei care îl însoțeau s-au așezat la una dintre mesele de pe terasa localului. Spre bucuria evidentă a tenismenului, bruneta cu care acesta se anturase s-a așezat chiar pe scaunul de lângă el.

Cu toate că, în ultima vreme, nu a înregistrat succesul scontat în rândul frumuseților autohtone, de data aceasta, Horia Tecău se pare că a avut ceva mai mult noroc. Bruneta cu care câștigătorul de la Wimbledon a luat masa părea cucerită de farmecul faimosului jucător de tenis.

Preț de mai multe minute, cei doi s-au întreținut cordial. Putem spune, așadar, că Horia Tecău a flirtat cu succes, iar a ”treia” oară a fost cu noroc. Rămâne de văzut dacă între cei doi există mai mult decât o relație de prietenie. Cu siguranță, site-ul nr.1 din România o să vă țină la curent. (NU RATA: OTNIELA L-A FLITUIT LA UN PARTY DIN LUMEA BUNĂ PE EX-IUBITUL CELEBRU AL ANDREEI RAICU!)

Horia Tecău, lângă ”sosia” lui Catherine Zeta-Jones

Otniela l-a flituit la un party

În urmă cu aproximativ două luni, vă dezvăluiam în exclusivitate, AICI, că Horia Tecău a “divorţat” de manechina Natalia Borges. Sportivul nu s-a lăsat, însă, învins și a încercat să “lovească” la Otniela Sandu, cunoscută pentru participarea la emisiunile “Supravieţuitorul” şi “Ferma”.

Reţinută, Otniela Sandu a refuzat politicos orice încercare a lui Horia Tecău. Câștigătorul de la Wimbledon a trecut, însă, rapid peste situație și s-a reorientat. Către altă blondină pe care a remarcat-o la petrecerea Elle. Îmbrăcat super-elegant, sportivul și-a luat inima în dinți și a trecut la atac. A început, rapid, cu o discuție cu tânăra care i-a furat, pentru moment, inima.

Ignorat de sexy-concurenta de la “Ferma”, Horia Tecău s-a întreținut cu blondina preț de câteva minute. Zâmbete, politețuri, vorbe dulci… Asta a părut să existe între cei doi. (NU RATA: SE ANUNȚĂ ”AVALANȘĂ” DE NUNȚI ÎN SHOWBIZ. O VEDETĂ A ANTENEI E FAVORITĂ SĂ ÎMBRACE PRIMA ROCHIA DE MIREASĂ!)

Horia Tecău s-a anturat cu ”sosia” lui Catherine Zeta-Jones

Al doilea român câștigător la Wimbledon după Ilie Năstase

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au învins în finala de la Wimbledon (2015) cuplul Jamie Murray/John Peers, scor 7-6 (5), 6-4, 6-4, după o oră şi 52 de minute. A fost prima victorie majoră pentru tenismenul român în proba de dublu, el fiind campion la dublu mixt, în 2012, la Openul australian.

Pentru respectiva performanţă, Tecău şi Rojer au fost recompensaţi cu 475.000 de euro şi 2.000 de puncte ATP. Românul a mai jucat finala de la Wimbledon în 2010, în 2011 şi în 2012, împreună cu suedezul Robert Lindstedt. A pierdut de fiecare dată. Horia Tecău a fost al doilea român câştigător la Wimbledon la dublu masculin, după Ilie Năstase.

Cine este Otniela Sandu și cu ce se ocupă

Otniela Sandu a cucerit inimile fanilor emisiunii „Ferma”. De când a apărut la TV, Otniela Sandu a stârnit anumite controverse, dat fiind că nimeni nu înţelegea ce se întâmplă între ea și Vali Bărbulescu.

Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri.

În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în «pauzele de publicitate», organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, declara ea mai demult pentru okmagazine.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)