Ex-iubita lui Dani Oțil, o graviduță hiper-activă. Fosta “războinică” de la Exatlon face “fitness” la shopping

Publicat: 17/10/2020 | 23:49

Se vede de la distanță că Diana Senteș are o strânsă legătură cu fitness-ul, din moment ce, însărcinată fiind, cară bagaje și într-o mână, și în cealaltă! Nu mai mult de două-trei luni mai are de așteptat frumoasa ”Războinică” până când va deveni mămică, dar asta nu o împiedică să pună mâna pe sacoșe. A făcut aprovizionarea de la Mega, a ”îndesat” cumpărăturile în portbagaj și direct în fața blocului a oprit. Iar, de acolo, tot singurică a ”debarasat”. Și-a arătat, în tot acest timp, cu mândrie, burtica de graviduță, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Diana Senteș s-a remarcat în lumea mondenă în urmă cu aproape doi ani, atunci când îl cucerea pe Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1. Cei doi au format un cuplu pentru puțin timp, dar frumoasa antrenoare de fitness a continuat să fie une dintre aparițiile senzuale ale showbiz-ului. Avea să participe la Exatlon, în echipa Războinicilor, unde nu s-a înțeles însă prea bine cu ceilalți concurenți și a părăsit competiția destul de devreme. Apoi l-a prins în mreje pe fiul lui Vasile Turcu, fostul acționar de la Dinamo. Ulterior a detonat bomba, când s-a cuplat cu Cătălin Duma, un afacerist discret. Iar în primăvară avea să rămână însărcinată.

Diana Senteș este o graviduță activă, chiar dacă mai are două-trei luni până va deveni mămică

Repede au trecut lunile, iar burtica de graviduță este cât se poate de vizibilă. Tot sexy a rămas Diana, cu tot cu burtica de graviduță. Antrenor de fitness, după mulți ani în care a cochetat cu ”mișcarea” doar pentru corpul său, Diana nu s-a retras într-un mare repaus, în așteptarea bebelușului, așa cum multe vedete obișnuiesc. Pune osul la treabă, bineînțeles, fără a contrazice părerea medicului care o supraveghează. La început de weekend, Diana Senteș și-a făcut lista de cumpărături și a dat fuga la un Mega Image din Pipera, chiar în apropierea locuinței ei. Și nu mult i-a luat fostei ”Războinice” de la Exatlon pentru a umple coșul cu produsele ochite de pe rafturi, pentru ca apoi să treacă precum fulgerul pe la casă. La fel a părăsit magazinul și a pus cumpărăturile în portbagaj, în timp ce consumatorii de monden, care, bineînțeles, o cunosc, au apreciat-o din priviri.

Diana Senteș a plâns după Dani Oțil

Puțin a durat relația Dianei cu matinalul de la Antenă, după care a vărsat niște lacrimi. Cei doi s-au cunoscut într-o benzinărie, din întâmplare. Diana reușea să-l facă pe Dani să treacă peste despărţirea de Mihaela Rădulescu, cei doi fiind surprinşi de mai multe ori în ipostaze tandre. Doar că Dani avea să-i dea planurile peste cap. A plecat acasă de la un eveniment de mână cu o tânără, acela fiind motivul și momentul despărțirii. “Am plâns mult, a fost un moment foarte greu”, avea să povestească Diana. (CITEȘTE ȘI: MONICA ROȘU E ÎNSĂRCINATĂ! ”A VENIT ÎN STARE DE ALERTĂ!”)

La scurt timp, era văzută în compania lui Marius, băiatul lui Vasile Turcu, fost acţionar la Dinamo, împreună, ca un cuplu, la câteva evenimente mondene unde a participat lumea bună a Capitalei.

Diana Senteș face “fitness” la shopping

Ce spune despre femeile care alăptează pe stradă

Diana și Cătălin au încercat să fie extrem de discreți cu viața lor și și-au ținut relația ”la secret”. Cei doi au ezitat până acum să posteze, pe conturile de socializare, fotografii în care apar împreună. Acum, cei doi așteaptă să devină părinți, și nu mai au mult până atunci. Iar Diana, dacă tot va fi în curând mămică, și-a permis să-și dea cu părăre despre un subiect devenit delicat, în ultimul timp.

Le-a contrat dur pe femeile care își alăptează copiii în public. ”Este fantastic că dăm viață, și nu glumesc cu chestia asta. Nu am zis cu sânii pe afară ca să fiu rea, însă ceva vi se întâmplă. Vă fură dragostea aia și aveți senzația că vreți să vă despuiați și cu burta, și întinse pe pat, și în oglindă… În cu@# gol și în ț@#le goale, cu burta mare și nimeni nu vrea să vadă asta, zic eu, cred eu. Că voi simțiți nevoia să vă admirați corpul, faceți-o pentru voi și pentru soțul vostru. Pentru că, altfel, vin eu și întreb: Dacă îți scoți ț@#a pe afară să alăptezi, în public, la mall, pe bancă în parc, în tramvai, de ce nu umbli așa pe stradă? Că ești mamă și tu ai voie!”, a spus Diana Senteș. (NU RATA: GINA PISTOL ȘI-A ARĂTAT BURTICA DE GRAVIDUȚĂ, LA MALUL MĂRII: ”EMOȚII DE NEEGALAT”)

”Femeile alăptează, este indicat, bravo! Dar de ce trebuie să văd eu asta? De ce trebuie să vadă bărbații? De ce trebuie să vadă prietenul soțului/iubitului tău? Și ca să concluzionez, pentru că mi se zice că sunt cam rea… Dar tu nu ești rea când scoți ț#@a aia pe afară și mă faci să mă oripilez și să văd cel mai frumos lucru din lume, puiul tău… E o metodă de hrănire, de ce nu te filmezi când îți bagi tu în gură? Vă pup, și alăptați cu ușa închisă. Sânii sunt ceva sexual și trebuie să îi vadă doar iubi”, a adăugat Diana Senteș.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...