Ex-„ginerele” lui Gigi Becali dă “reset” la fițe. S-a afișat cu trei ceasuri care, împreună, sar de 500.000 €

Publicat: 02/06/2020 | 23:35

Puștiul care a răvășit lumea bună cu ”garajul” lui de aproape 2 milioane de euro pare să fie un pasionat al accesoriilor de lux. Fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali deține o colecție de ceasuri impresionantă. Numai trei piese din ea „sar”, împreună, de  jumătate de milion de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini uluitoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul incredibile legate de puștiul care a răvășit lumea bună cu ”garajul” lui de aproape 2 milioane de euro, Mihnea Grigoriu. (VEZI AICI: Fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali și-a comandat ultimul model de Brabus)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, tânărul deține, pe lângă parcul auto ”calificat”, și o colecție de ceasuri fabuloasă. Nu de puține ori, Mihnea Grigoriu și-a etalat bijuteriile de la încheietura mâinii și în mediul online.

Din câte se pare, colecția de ceasuri deținută de Mihnea Grigoriu are cel puțin trei piese de rezistență. Un Hublot, cu un preț de la 50.000 de euro în sus, un Audemars Piguet, de aproximativ 150.000 euro, dar și un Richard Mille Lotus de 300.000 de euro. Pe lângă cele trei bijuterii de top, tânărul mai deține și alte ceasuri, dar care par să aibă prețuri ceva mai ”omenești”.

Mihnea Grigoriu, bijuterie de 300.000 de euro la încheietura mâinii

Și-a comandat ultimul model de Brabus

Mihnea Grigoriu este un tânăr care ştie să-şi facă intrarea și să impresioneze cu fiecare ocazie când apare în public. Este posesorul unuia dintre cele mai valoroase garaje din Capitală, de-a lungul timpului fiind văzut la volanul unor “bijuterii” al căror preț depășește lejer un milion de euro.

Două Lamborghini URUS  (320.000 de euro/ bucata), Ferrari FF (320.000 de euro), BMW X 5 M E 700 (200.000 de euro), Range Rover Mansory (200.000 de euro) şi Porsche Cayenne Hamann (175.000 de euro) sunt mașinile cu care fiul multi-milionarului a impresionat, în ultimii ani, pe stradă.

Mai nou, Mihnea Grigoriu pregătește o nouă ”lovitură” de senzație. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fiul lui Dan Constantin Grigoriu și-a comandat recent un alt super-bolid de lux, fabricat într-o ediție limitată. Mai exact, fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali și-a achiziționat ultimul model de Mercedes Brabus, pentru care a scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 600.000 de euro. Suma colosală pare să fie pe deplin justificată și asta pentru că în lume sunt doar 10 exemplare. (CITEȘTE AICI: Doi dintre cei mai bogați puști ai României au blocat accesul președintelui Iohannis & ambasadorului SUA cu ”monștrii” lor de aproape 400 mii €… Complice le-a fost ”burlăcița” lui Gigi Becali!)

Mihnea Grigoriu poartă cu mândrie un Audemars Piguet de aproximativ 150.000 euro

S-a iubit cu fiica lui Gigi Becali

Timp de câteva luni, unul dintre cei mai bogați puști ai României a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandra Becali. Totul s-a terminat însă brusc, iar Mihnea Grigoriu s-a despărțit de fiica patronului de la FCSB pentru o vedetă, care a câștigat titlul de Miss Planet 2019.

În vârstă de 25 de ani, Mihnea Grigoriu a trecut repede peste relația cu fata mijlocie a latifundiarului din Pipera. Tânărul s-a îndrăgostit de Denisa Hodișan, 26 de ani, fiica lui Nicolae Hodișan, șeful Direcției Agricole Bihor. Relația lor s-a încheiat între timp, iar, de curând, Miss Planet 2019 l-a combinat pe Domnul Rimă.

copiii bogati ai romaniei
Petruț și Mihnea, doi tineri cunoscuți în lumea bună a Capitalei

Mihnea și ”tovarășul” Petruț, “aroganță” de zile mari

Recent, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi amici într-o zonă selectă din București, unde au făcut o “aroganță” de zile mari. Mai exact, Petruț, fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul companiei de salubritate Urban S.A, și Mihnea, urmașul unui vestit om de afaceri, cu multe milioane de euro în conturi, și-au expus mașinile de lux pe Bulevardul Mircea Eliade, spre intrarea la Vila Lac 1, locul pe unde circulă frecvent președintele Klaus Iohannis, dar și ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman. (NU RATA: Cei mai bogaţi copii ai României)

La întâlnire, Mihnea Grigoriu s-a prezentat cu un Lamborghini URUS Kit Carbon în valoare de 320.000 de euro, “bestie” cu care tânărul milionar susține, pe rețele sociale, că se luptă cu coronavirusul, în timp ce Petruț Florescu a optat să scoată de la “odihnă” un Porsche Macan S, al cărui preț ajunge pe la 70.000 de euro. Ambii și-au parcat bijuteriile pe mijlocul străzii, fără să realizeze, probabil, că pe acolo trec cu mașinile, de regulă, șeful statului, Klaus Iohannis, dar și ambasadorul Statelor Unite în țara noastră.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)