Eveniment mare în familia lui Adrian Mutu! Soția Briliantului a făcut anunțul: „Suntem binecuvântați”

Publicat: 15/02/2020 | 23:15

Este mare eveniment în familia lui Adrian Mutu! Briliantul și soția lui, Sandra, împlinesc 5 ani de când sunt împreună și 3 ani de căsnicie, așa că o astfel de zi nu putea fi trecută cu vederea. 

A fost implicat în căsnicii care au eșuat, dar acum se pare că toate lucrurile s-au așezat în viața lui cum nu se poate mai frumos! Adrian Mutu traversează una dintre cele mai bune perioade din viața lui, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Briliantul o are alături pe Sandra, femeia pe care o iubește atât de mult și alături de care a trăit cea mai intensă poveste de dragoste.

Soția Briliantului a postat un mesaj emoționat azi, cu ocazia împlinirii a 5 ani de relație alături de fostul mare internațional român. De asemenea, Sandra Mutu a postat și o fotografie cu ea și Adrian Mutu, pe contul ei de Instagram.

„La mulți ani nouă, iubirea vieții mele! 5 ani împreună, 3 ani de căsnicie, prietenie, iubire, o familie frumoasă împreună! Suntem binecuvântați!” a scris Sandra Mutu, în dreptul postării. De când antrenează în Emiratele Arabe, Adrian Mutu duce o viață de șeic! Briliantul este plătit, potrivit informațiilor din presă, cu 15.000 de euro pe lună, ceea ce îi permite să trăiască așa cum își dorește și să-și răsfețe soția în cele mai exclusiviste vacanțe, dar și în cele mai de fiță restaurante din Dubai. Și…are și de ce! Căci fostul mare fotbalist chiar are cu ce să se mândrească!