Eva şi David Măruţă au lansat două colinde emoționante. Andra a avut piele de găină când le-a văzut videoclipurile, iar Cătălin Măruță este tare mândru de reușitele lor | VIDEO

Publicat: 24/12/2020 | 10:05

Este bucurie mare în familia Andra – Cătălin Măruță! Și nu doar pentru că au mai rămas câteva ore până când vor despacheta cadourile pe care Moș Crăciun le va lăsa sub brad, ci pentru că fiica și fiul lor au lansat două colinde emoționante. Jurata de la “Românii au talent” a avut piele de găină când i-a ascultat și le-a văzut videoclipurile, iar soțul ei este tare mândru de reușitele lor.

Eva şi David Măruţă au lansat două colinde emoționante

Primul care și-a lansat colindul în pragul sărbătorilor de iarnă este David Măruță, care are nouă ani. Cântecul lui se numește “Rocking Around The Christmas Tree”, iar sora lui mai mică apare în clipul realizat într-o casă decorată ca-n filmele de la Hollywood pentru Crăciun. După cum puteți vedea în clipul de mai jos, băiatul lui Cătălin Măruță poartă un pulover albastru pe care sunt un om de zăpadă, un ren și Moș Crăciun, blugi și o pereche de pantofi casual.

În timpul filmărilor pentru melodia “Rocking Around The Christmas Tree”, Eva Măruță a purtat o rochie bordo cu o fundă albă, iar părul l-a avut lăsat liber pe spate; ea a cântat alături de fratele ei mai mare și a dansat împreună cu aceasta. Unii dintre cei care au văzut deja videoclipul lui David Măruță sunt de părere că el a moștenit-o pe mama sa.

Nu rata: Situație bizară pentru Cătălin Măruță, în direct, după ce un artist i-a declarat că vrea să facă amor cu Andra. Ce a răspuns prezentatorul de la Pro TV

În vârstă de cinci ani, Eva Măruță a lansat piesa “Who Would Imagine A King” – filmările videoclipului s-au derulat în aceeași casă în care a fost realizat colindul fratelui ei, însă, după cum puteți vedea în înregistrarea de mai jos, ea cântă în timp ce stă în brațele mamei sale, Andra.

Nu mai e un secret pentru nimeni că fiica artistei are o mulţime de vizualizări pe YouTube, acolo unde are propriul canal. Eva Maria Măruţă este contul ei de YouTube şi are peste 150.000 de urmăritori. În plus, ea are şi cont de Instagram, unde este urmărită de 275.000 de fani.

Află și: Andra și Cătălin Măruță, deconspirați de propriii copii. Detaliul observat în fiecare dimineață la părinți de David și Eva Măruță | VIDEO

Eva Măruță își dorește să devină o vlogeriță de succes

“Ea filmează în fiecare zi, stați puțin. Se trezește, și primul lucru pe care-l face este să se filmeze. Zice: «Mama, astăzi vreau să mă filmez 24 de ore, să fac un vlog!».  Vlog pe care nu-l postăm, nu postăm chiar orice filmează ea. Dar este la fel de energică și cum să spun, hotărâtă că asta vrea să facă, si ea, și David.

Ei sunt hotărâți că asta vor, dar David vrea să fie și gamer. A văzut el ceva pe YouTube, un gamer super apreciat și care a câștigat..nu știu să zic exact, nu mă pricep, dar eu îl susțin. E normal acum, suntem în perioada în care încercăm tot felul de lucruri”, a declarat talentata artistă în cadrul unui interviu oferit recent pentru unica.ro.

Descoperă și: “Coronavirusul este un…” | Ce spune Eva Măruță despre Covid-19 și cum a reacționat când Andra și Cătălin i-au spus că nu mai poate ieși din casă