„Ești un…” Au fost prieteni, dar acum sunt dușmani! De ce s-au certat Liviu Vârciu și Dorian Popa

Publicat: 08/12/2019 | 10:26

Au o relație strânsă, fiind prieteni la cataramă, numai că – din când în când – tensiunea își spune cuvîntul, iar atmosfera devine ”încinsă”. Liviu Vârciu și Dorian Popa și-au trimis săgeți unul altuia, iar asta s-a întîmplat în timpul filmărilor pentru ”Asia Express”.

Fanii au fost surprinși, și pe bună dreptate, prietenia dintre Liviu Vîrciu și Dorian Popa fiind antologică. Dar mai există și excepții. Chiar în timpul uneia dintre probe, deranjat că Dorian Popa nu participa și prefera să dea sfaturi de pe margine, Liviu Vârciu a izbucnit, nemaiputându-se abține.

”Dorian e suporter sau ce e? Dorian nu l-am văzut în teren. (…) Nu ai pus deloc piciorul pe minge. Joci? Când joci?”’, a spus Liviu Vârciu. ‘”Nebunele, ești ofticos că am câștigat?’”, a fost reacția lui Dorian Popa la adresa lui Liviu Vârciu. Totuși, cei doi rămân prieteni, fiind ”dușmani” doar atunci când concurează unul împotriva celuilalt.

Ce spune Dorian despre căsătoria cu Babs

Dorian Popa și Claudia Iosif, Babs, cum o alintă artistul, au o relație perfectă, se completează și își fac planuri mărețe de viitor. Au gânduri de căsătorie? Dorian este cel care a spus totul!„Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferască Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (n.red. – adopție), a declarat Dorian Popa, pentru click.ro.

Cântărețul vorbit despre operația prin care a trecut în urmă cu câteva zile. Dorian Popa a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul gâtului.