Este sau nu Viviana Sposub însărcinată? Declarațiile care i-au pus pe toți pe gânduri. „Mă gândesc în curând să devin…”

Publicat: 25/06/2021 | 09:02

În ultima perioadă, au apărut tot felul de speculații potrivit cărora Viviana Sposub și George Bureca se pregătesc să devină părinți. Câteva declarații recente al tinerei i-au pus pe toți pe gânduri și mulți se așteaptă ca în curând Viviana să dea vestea cea mare.

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de ceva timp și par că au planuri mari de viitor. Cei doi se înțelege de minune și visează la o familie împreună. Recent, Viviana Sposub a făcut câteva declarații care au ridicat numeroase semne de întrebare. Tânăra a vorbit despre posibilitatea de a deveni mămică. (CITEȘTE ȘI: VIVIANA SPOSUB, SURPRINSĂ DE ZIUA EI DE GEORGE BURCEA ÎN DIRECT, LA PRO TV: “ZIC ADEVĂRUL, DA?!” + CÂND A ORGANIZAT PARTY-UL CU MULTĂ LUME)

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea” a fost invitată Beatrice Olaru, fostă concurentă la Exatlon România, care a născut în urmă cu câteva luni. Viviana s-a arătat foarte interesată despre sarcina acesteia și chiar a cerut câteva sfaturi.

 „Vreau să aflu mai multe secrete, vreau să știu și eu în caz că mă gândesc în curând să devin… Vreau să-mi arăți cum trebuie să acționezi după ce ai născut ca să revii la forma inițială”, i-a spus Viviana lui Beatrice Olaru.

Interesul acesteia pentru ipostaza de proaspătă mămică i-a pus pe gânduri atât pe colegii de platou cât și pe fani, care s-au întrebat dacă în curând Viviana va da vestea cea mare.

 „Îți stă bine, Viviana”, „Vivi, trebuie să înveți cum e cu căruciorul. La training cu tine”, au spus colegii de platou ai Vivianei Sposub.

Viviana Sposub își dorește o familie mare

Viviana Sposub și George Burcea se bucură de o relație perfectă. Cei doi pare că se înțeleg de minune și au gânduri serioase. În urmă cu ceva timp, Viviana a declarat că își dorește o familie mare cu mulți copii și intenționează să fie o mămică tânără.

„Cu siguranță (n.r. își dorește copii), cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”, a declarat Viviana Sposub, în urmă cu ceva timp.

(VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU VIVIANA SPOSUB DUPĂ CE A ALERTAT SHOWBIZ-UL CU PRESUPUSA SARCINĂ! CUM ARATĂ BURTICA…)

 

Sursa foto: Instagram