Este sau nu deranajat Mircea Badea de ipostazele sexy în care se fotografiază Carmen Brumă? Vedeta a dezvăluit totul

Publicat: 21/02/2020 | 18:07

Este sau nu deranajat Mircea Badea de ipostazele sexy în care se fotografiază Carmen Brumă? Vedeta a dezvăluit totul.

În ultimele zile, Carmen Brumă și-a uimit fanii cu ipostazele sexy în care s-a fotografiat. Vedeta a apărut îmbrăcată sumar, cu posteriorul la vedere. Dacă unii fani au criticat-o, alții au admirat curajul vedetei și au felicitat-o pentru felul în care arată. Ei bine, mai sunt și alți fani care s-au întrebat dacă este sau nu deranjat Mircea Badea de fotografiile ei.

Carmen a dat răspunsul! (CITEȘTE ȘI: CARMEN BRUMĂ, INVITATĂ ÎN EMISIUNEA LUI MIHAI GÂDEA DE LA ANTENA 3. DETALIUL HALUCINANT OBSERVAT DE TELESPECTATORI CÂND IUBITA LUI MIRCEA BADEA S-A AȘEZAT PE SCAUN)

„Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta  şi aşa a fost tot timpul.  El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte au fost făcute de o prietenă.  Nu percep nici un fel de schimbare de atitudine din partea mea. Pozez în costume de baie de foarte mult timp. Sunt o femeie care se simte bine în corpul ei şi care are o meserie care presupune şi acest gen de expunere pe care o consider necesară atunci când vinzi programe de slăbit şi transformare corporală”, a povestit Carmen Brumă pentru Click!.

Mircea Badea și Carmen Brumă, împreună de mai bine de 20 de ani

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998 prin intermediul lui Mihai Mitoșeru, iar un mai târziu au devenit colegi de muncă. Pe vremea aceea Carmen era asistenta lui Mircea și a lui Oreste la emisiunea ”Noaptea târziu”. Relația celor doi a început în anul 2000, însă au făcut-o publică abia opt ani mai târziu, când au fost surprinși de presă plimbându-se de mână pe plajă.  ( CITEȘTE ȘI: CE A PUTUT SĂ SPUNĂ MIRCEA BADEA DESPRE SOȚIA INTERLOPULUI TZANCĂ URAGANUL: „O CHEAMĂ LAMBADA ȘI ARE..” DECLARAȚII IREALE ÎN DIRECT LA ANTENA 3)

Cei doi se iubesc și sunt fericiți, mai ales de când au devenit pentru prima oară părinți. În orice relație, însă, nu totul merge mereu ca pe roate și mai intervin și neînțelegeri. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Carmen Brumă a fost întrebată cine renunță în cazul unei dispute.

„E cu sincronizare. Câteodată cedez eu, câteodată Mircea. Nici nu cred că poate exista o relație când se întâmplă doar dintr-o parte. Cred că sunt o tipă rezonabilă, pentru că eu am avut relații numai de lungă durată și acum mă gândesc că sunt suportabilă în majoritatea timpului”, a completat aceasta.