Este oficial! Oana Roman şi Marius Elisei s-au împăcat: „Dacă n-ar fi el…”

Publicat: 30/03/2020 | 16:15

După mai multe despărțiri și împăcări Oana Roman și Marius Elisei par că au găsit rețeta succesului. Deși relația lor a avut mai multe suișuri și coborâșuri, cei doi sunt din nou împreună, iar  Oana pare îndrăgostită ca în prima zi.

La început de an situația dintre Oana Roman și Marius Elisei nu era prea roz, toată lumea vorbea despre despărțirea lor și despre problemele care au apărut în relație.  Se pare însă, că vedeta a decis să mai acorde o șansă relației ei. (CITEȘTE ȘI: FERICIRE MARE PE OANA ROMAN! DE CÂND ESTE ÎN IZOLARE, VEDETA A SLĂBIT CONSIDERABIL. CUM ARATĂ ACUM)

Recent, Oana Roman a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu Marius pe care a însoțit-o de textul: „Dacă n-ar fi el, eu nu știu ce aș fi!”. Este clar că cei doi se află într-o perioadă bună a relației, iar Oana se bucură de compania soțului ei.

Oana Roman afectată de criza provocată de epidemia de coronavirus

Oana Roman a rămas fără job din cauza epidemiei de coronavirus. Vedeta se teme de cum o să arate următoare perioadă pentru ea și familia ei. (VEZI ȘI: OANA ROMAN A RĂMAS FĂRĂ JOB DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS. VEDETA NU ȘTIE CUM VA SUPRAVIEȚUI: ”NE GÂNDIM LA ZIUA DE MÂINE…”)

Colaborările ei au fost suspendate, din cauza faptului că multe dintre activitățile pe care le realiza presupuneau deplasări, evenimente și filmări care acum nu mai au loc, în contextul epidemiei de coronavirus.

„Stăm acasă de peste o săptămână. Am trecut prin toate stările posibile , ne am luptat si cu o amigdalita tare păcătoasă, am colorat, am dansat, am citit, ne am uitat la filme, Marius ne a gătit si azi am profitat de vreme si am stat mult in curte. Ne e greu. Nu stiu, ca multi foarte multi dintre voi cum si cat vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gandim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu. Ne rugăm să ieșim din asta sănătoși la cap si la trup si cu putere ca sa putem munci apoi.”, a scris acum ceva timp Oana Roman pe Instagram.