Este oficial: Luiza Melencu este moartă. Lovitură de teatru în cazul Caracal

Publicat: 26/12/2019 | 13:25

Încă o lovitură de teatru în cazul Caracal – a câta oare? – iar tot acest scenariu tragic în urma căruia două adolescente și-au pierdut viața – ucise, conform propriilor declarații, de Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal” – primește încă o filă. Iar informația este tulburătoare.

Familia Alexandrei Măceșanu a fost chemată la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al adolescentei, numai că părinții acesteia au refuzat să preia documentul. ”Decizia familiei mele, după ce ne-am consultat la rece nu la cald, este una foarte clară: nu vorm ridica acest certificat, nu recunoaştem decesul Alexandrei în acel butoi”,  a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Părinții și unchiul Alexandreisperă că fata este încă în viață, cu toate că Gheorghe Dincă a povestit, în fața anchetatorilor, cu lux de amănunte, cum a răpit-o, sechestrat-o și ucis-o. Ulterior, acesta a incinerat trupul Alexandrei Măceșanu într-un cuptor improvizat, iar medicii legiști au prelevat rămășițe umane și le-au trimis la INML pentru a fi expertizate. Specialiștii INML au transmis că ADN-ul Alexandrei a fost descoperit, însă familia speră că fata este, totuși, în viață.

Luiza Melencu nu se mai află, la rândul ei, pe Lista Persoanelor Dispărute

Alexandra Măceșanu a fost scoasă de pe lista cu persoane dispărute, un demers logic dacă ținem cont că autoritățile au eliberat și un certificat de deces al adolescentei.

Adevărata bombă abia acum vine. Chiar dacă moartea Luizei Melencu nu a fost confirmată de către autorități, nici numele ei nu mai apare pe lista persoanelor dispărute. Or asta nu poate însemna decât că anchetatorii știu ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu și, din punctul lor de vedere, este – la rândul ei – moartă. Asta și pentru că, dacă ar fi fost în viață, anchetatorii ar fi trebuit să ofere deja primele informații despre ce s-a întâmplat cu ea și unde se află.