Este oficial! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit

Publicat: 20/12/2019 | 14:20

Cercul vicios de despărțiri și împăcări continuă pentru Culiță și Carmen de la Sălciua, doar că de data aceast lucrurile par serioase. Cei doi nu mai formează un cuplu de câteva zile. (CITEȘTE ȘI: DE CE S-A ”SPART” DE FAPT 5GANG. AM AFLAT ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE EXPLOIT: ”SUNT MULȚI BANI LA MIJLOC, IAR SELLY…”)

Chiar dacă au mai trecut prin astfel de momente, celebrul cuplu pare că se destramă definitiv de această dată. Gestul care confirmă că ruptura este definitivă este faptul că atât Carmen, cât și Culiță și-au dat unfollow pe Instagram. (VEZI ȘI: UPS! CU CE BĂRBAT A FOST FOTOGRAFIATĂ CARMEN DE LA SĂLCIUA IMEDIAT DUPĂ CE CULIȚĂ STERP A ANUNȚAT DESPĂRȚIREA)

În plus, Carmen pare că a vrut să rupă orice legătură cu fostul soț și cu tot ce ține de el. De pe contul ei de Instagram, artista mai urmărește doar șase oameni, printre care nu se află nici prieteni comuni cu ai fostului și nici surorile acestui.

Carmen de la Sălciua afectată de despărțire

Cu puțin timp înainte de a avea loc despărțirea, Carmen avea planuri mari. Voia să devină mamă, se gândise chiar și la ce nume va purta copilul. Își dorea o viață de familie împlinită, pe care orice fată o visează de mică. Acum, aceste planuri au fost năruite pentru Carmen de la Sălciua, iar probabil până dorințele ei o să se materializeze o să mai dureze.