Este o celebră prezentatoare TV, dar în urmă cu 12 ani asta cerea: ”Omorâți-mă!” Drama fostului model, după ce iubitul a desfigurat-o cu acid sulfuric

Publicat: 27/01/2020 | 17:33

Katie Piper era, în anul 2000, un model despre care oamenii din branșă spuneau că va ajunge celebru. A ajuns, doar că povestea vieții ei este terifiantă! Opt ani mai târziu, iubitul ei a comandat mutilarea lui Katie. Un complice i-a aruncat acid sulfuric pe față, în plină stradă.

A suferit arsuri grave. Acidul i-a intrat în ochi, dar a și fost înghițit de tânără. A fost dusă la spital, iar de acolo a început chinul pentru Katie. A suferit nu mai puțin de 40 de operații estetice, iar timp de 23 de ore pe zi purta o mască de protecție.

”Nu mă gâdeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească,” a povestit Katie. (CITEȘTE ȘI: PASTRAMĂ ȘI-A PUS AFACEREA LA ”ADĂPOST” ÎN EVENTUALITATEA UNUI DIVORȚ! AVEM DOVADA CĂ BRIGITTE E DOAR ANGAJATĂ LA SHAORMERIA DE PE FUNDENI…)

”Danny m-a sunat în noaptea dinainte și mi-a spus că mi-a pregătit o surpriză care îmi va schimba viața pentru totdeauna. Așa că mi-am dat seama pe loc că el este în spatele acestui gest,” și-a amintit Katie.

Katie Piper: ”Am murit?”

Cât a fost sub tratament, Katie, care a orbit cu un ochi, a comunicat prin scris cu părinții ei, pentru că nu putea vorbi. “Am murit?”, a întrebat, la un moment dat, tânăra. Într-un alt bilet le-a cerut să-I fie curmate chinurile: ”Omorâți-mă!”.

Avea să depășească momentul greu din viața sa. “Deși cicatriceie îmi vor rămâne pe viață, sunt extrem de fericită cu noua mea față frumoasă,” a spunea Katie Piper, după ce fața i-a fost refăcută. (NU RATA: IMAGINI TERIFIANTE! CĂRUȚĂ SPULBERATĂ DE UN AUTOTURISM! MIRACULOS CUM AU SCĂPAT CĂRUȚAȘUL ȘI CALUL, DEȘI AU FOST LOVIȚI ÎN PLIN VIDEORUTA SPULBERATA)

Katie Piper are acum o fundație caritabilă prin care ajută oamenii cu diverse probleme. Britanica a fost desemnat și ambasador al unui brand de produse de îngrijire pentru păr. Mai mult, și-a găsit și partenerul de viață, alături de care are două fetițe.

“Frumusețea însemna pentru mine să fiu persoana cu cel mai frumos chip, persoana cea mai drăguță din încăperea în care mă aflam. Asta credeam că înseamnă frumusețea. Dar am realizat că, de fapt, nu în asta constă. Aceea era doar o falsă și o superficială perspectivă”, a mai spus Katie.

Iubitul și complicele, condamnați la închisoare

Cei doi bărbați care au plănuit și au pus în practică oribilul plan, Daniel Lynch și Stefan Sylvestre, au ajuns la închisoare, fiind condamnați pe viață.