„Este momentul”. Andra Măruță a făcut anunțul așteptat de toți fanii ei!

Publicat: 09/12/2019 | 11:49

Fanii Andrei au avut parte de o surpriză de proporții, artista făcând un anunț la care mulți nu se așteptau. Îndrăgita cântăreață se pregătește, chiar în aceste ore, pentru un adevărat regal artistic.

”Crăciunul este momentul în care ne gândim cum să facem lumea mai bună, să iubim, să iertăm, să dăruim”, a scris Andra pe pagina sa de socializare, în dreptul afișului care anunță concertul extraordinar pe care artista îl va susține – în această seară, ora 18:30 – la Opera Română, alături de Orchestra Simfonică București, condusă de Andrei Tudor.

”Noi cum sa ajungem la un concert de al tau in aceste condiții?”

Unul dintre fani s-a declarat, totuși, nemulțumit de faptul că Andra a anunțat acest concert chiar în ziua în care are loc.

”(…) Ți-am tot lăsat mesaje legate de următoarele concerte, ți-am urmărit pagina cu privire la acest lucru, iar tu afisezi si anunți fix în ziua concertului!?!? Eu încerc de ceva timp sa îi cumpăr bilet iubitei mele(CARE ESTE FANA TA)si degeaba, ca tu nu ai respect față de fanii tăi. De ce anunți fix în ziua concertului ca îl susții!?? Cum se dau biletele tale, pe sub mână sau cum!?!? Noi cum sa ajungem la un concert de al tau in aceste condiții, daca nu avem timp sa ne facem planuri cu privire la acest lucru sau sa cumpărăm !?!?!?”, a scris respectivul internaut.