Este Kim Jong-Un mort sau viu?! Adevărul despre fotografia din coșciug

Publicat: 28/04/2020 | 16:35

Recent, în presa internațională circulă o fotografie în care Kim Jong-Un apare într-un coșciug de sticlă. Iar toată lumea se întreabă dacă liderul nord-coreean mai trăiește sau nu.

În ultimele zile, au circulat foarte multe zvonuri referitoare la Kim Jong-Un. Unele surse media au transmis că a murit, altele au scris că se află pe patul de moarte, în stare vegetativă, neexistând șanse ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească.

Conform presei internaționale, Kim Jong-Un ar fi suferit o intervenție chirurgicală la inimă, pe 12 aprilie. Poza fake cu liderul nord-coreean într-un coșciug de sticlă, însă, a întărit zvonurile conform cărora acesta ar fi murit. (CITEȘTE ȘI: ULTIMELE IMAGINI OFICIALE CU KIM JONG-UN. MESAJUL PE CARE L-A TRANSMIS, AZI, UNUI ȘEF DE STAT)

În fotografie, Kim Jong-Un apare în aceeași ipostază în care a fost pus și trupul neînsuflețit al tatîlui său la funerariile din 2011. Un ziar din Coreea ar fi infirmat zvonurile privind moartea liderului și a vorbit despre o scrisoare pe care însuși Kim Jong-Un le-ar fi trimis-o unor muncitori din cadrul unui proiect turstic în Wonsan.