Escrocherie pe Facebook! Ce s-a întamplat după ce un bărbat s-a dat drept Gigi Becali și a promis premii de sute de mii de euro

Publicat: 17/12/2020 | 19:45

Cu câteva zile înainte de Crăciun, lui Gigi Becali i-a fost furată identitatea pe Facebook… astfel, de acum, finanțatorul FCSB se numără printre persoanele publice din România care au încălcat legea fără voia lor! În cazul milionarului din Pipera, un bărbat sau o femeie a deschis trei conturi pe platforma lansată de Mark Zuckerberg și a promis în numele lui premii în valoare de sute de mii de euro.

Cineva s-a dat drept Gigi Becali pe Facebook și a promis premii de sute de mii de euro

Un escroc sau mai mulți au profitat de faptul că Gigi Becali este un bogătaș generos și nu se uită la bani atunci când află despre unele cazuri umanitare, dar și atunci când merge la “Palatul” său, unde este așteptat zilnic de zeci de nevoiași ori când se află într-o parcare, așa cum a fost surprins în exclusivitate zilele trecute de paparazzii CANCAN.RO. Astfel, indivudul sau indivizii au pus la cale un plan cu iz penal… au făcut trei conturi de Facebook cu numele “George Becali” și au decis să le promoveze printr-un mic joc, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, dar și în galeria foto a articolului. Practic, în urma unei așa-zise extrageri, vor fi extrași 800 sau 500 de oameni ( depinde pe care dintre conturile false ajungeți) și, ulterior, vor fi premiați în euro; suma de bani variază în funcție de luna în care s-au născut.

“Am trimis în cinci locuri care ar avea nevoie de acești bani. Aștept cu nerăbdare, eu am trimis numele, dar dacă am noroc… Căci stau cu nepotul și el e la facultate, mama lui a murit de cancer și după ce că a murit mama lui, am rămas cu el, să am grijă de el, și eu nu am pensie și m-am îmbolnăvit de inimă de supărare și eu. Iau pastile de 100 lei pe lună, am 77 de ani. Am mai dat mesaj ieri. Vă urez sărbători fericite la toată familia și să aveți un an cu bucurie și sănătate să vă dea Dumnezeu!”, a scris o femeie care așteaptă cu nerăbdare banii promiși, teoretic, de “George Becali”… nu de adevăratul milionar.

Un bărbat s-a dat drept Gigi Becali pe Facebook și a promis premii de sute de mii de euro
Un bărbat s-a dat drept Gigi Becali pe Facebook și a promis premii de sute de mii de euro

Nu rata: EXCLUSIV | Gigi Becali și-a lovit Bentley-ul de 250.000 €. Avem imagini de ultimă oră cu mașina preferată a patronului FCSB

Desigur, au fost și numeroși internauți care și-au dat repede seama că totul este, de fapt, o înșelătorie – “Cât de prost să fii să crezi în așa ceva?!” este comentariul lăsat de Mihai, după cum puteți observa în galeria foto a articolului. Foarte important de menționat este că unul dintre cele trei conturi false pe care este promovat jocul mincinos are acea bifă albastră pe fotografia de profil, iar unele persoane pot fi astfel păcălite mai ușor; în realitate, acest semn care confirmă autenticitatea paginii se află lângă numele persoanei!

Descoperă și: Arpad Paszkany învinge ANAF-ul. Ce au hotărât magistrații în privința “dușmanului” lui Gigi Becali