Eroii de la Exatlon, „actori” într-o telenovelă ad-hoc. Cum s-ar fi răzbunat pe „Războinică” jandarmul „tradus” cu un ex-concurent de la „Ninja Warrior”

Publicat: 30/12/2020 | 23:24

Show-ul de televiziune ”Exatlon” a fost scena unei povești de dragoste aprinse între doi „Războinici”. Campioana europeană și mondială la Karate Ana Mihaela Popescu și jandarmul Cosmin Marin s-au văzut, au concurat în cel de-al treilea sezon al show-ului, iar apoi și-au dat seama că relația înfiripată între ei se transformă în ceva și mai frumos. Ana Mihaela mărturisea că i-a plăcut de Cosmin din prima clipă, în Republica Dominicană, iar povestea a început imediat după ce au aterizat pe aeroportul Otopeni. Doar că totul avea să transforme, ulterior! CANCAN.RO are detaliile picante, în exclusivitate.

Relația de la Exatlon ar fi luat, din nefericire, o întorsătură neașteptată pentru fani. Chiar dacă pe rețelele de socializare păreau că se iubesc cu foc, adevărul ar fi fost un pic diferit, potrivit unor mărturii sosite pe celebra adresă pont@cancan.ro.

Mai precis, în primă fază, Mihaela l-ar fi „tradus” pe Cosmin cu un fost concurent de la Ninja Warrior. Iar Cosmin nu ar fi stat nici el cu mâinile încrucișate, conform acelorași mărturii. Doar că ar fi făcut mișcarea după ce s-ar fi despărțit de iubita ”Războinică”. S-ar fi ”cuplat” cu o focoasă brunetă, despre care apropiații lui ar fi decis, la unison, că e chiar  mai frumoasă decât fosta!

Iar asta ar fi trezit gelozia Anei, care, fără să stea o clipă pe gânduri, ar fi făcut mari eforturi pentru o împăcare rapidă cu fostul iubit, Cosmin. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE L-AR FI „TRADUS” PE MATINALUL DE LA “NEATZA” CU FRATELE ELENEI GHEORGHE)

Cosmin și Ana Mihaela s-au cunoscut la Exatlon, dar relația de iubire s-ar fi rupt vara trecută

Cum a început idila între ”Războinicii” Ana Mihaela și Cosmin

Ana Mihaela Popescu și Cosmin Marin au făcut parte din echipa ”Războinicilor” Exatlon, sezonul al treilea. În februarie, anul trecut, cei doi se apropiau pentru prima dată. Ba chiar s-au ținut, timid, de mână și au flirtat. Îndrăzneala s-a produs, zi de zi, mai ales că bravul jandarm a înțeles-o pe Ana, care nu a fost văzută prea bine de celelalte ”Războinice”. Așa ar fi început idila.

După un timp, cei doi nu se mai fereau chiar așa de tare. Se îmbrățișau, ba își făceau complimente. ”Ce sexy ești cu maletă”, i-a spus Mihaela lui Cosmin, iar acesta îi răspundea prompt, cu o îmbrățișare strânsă. (NU RATA: RAFAELA DE LA EXATLON, BĂGATĂ ÎN SPITAL DE FOSTUL IUBIT. “S-A NĂPUSTIT ASUPRA MEA”+ “MI-AU PUS MÂNA ÎN GHIPS”)

O poveste frumoasă

La finalul sezonului 3 al emisiunii, foștii concurenți Ana Mihaela Popescu și Cosmin Marin și-au oficializat relația de dragoste. „Trăim momente frumoase, pe care, sincer, nu mi le-aș fi imaginat vreodată. Mi-a plăcut de Cosmin încă din Republica Dominicană, dar povestea noastră a început cu adevărat aici, mai exact pe aeroportul Otopeni, atunci când, la revenirea mea în România, m-a așteptat cu un buchet de flori, alături de familia mea.

Din acea clipă, am simțit că el este foarte important pentru mine și trebuie să mergem pe aceeași cale. Încet, încet, nu am mai putut sta unul fără celălalt, drept dovadă, acum, practic ne-am mutat împreună”, spunea Mihaela, îmbujorată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.