Eroare incredibilă în Vâlcea. Persoană declarată vindecată de COVID-19, testată din nou pozitiv

Publicat: 29/04/2020 | 08:46

O persoană din Vâlcea, declarată vindecată vindecată de COVID-19, aflată în perioada de covalescență, a fost testată din nou pozitiv şi internată în spital, în timp ce mai mulți polițiști  care au intrat în contact cu jandarmi din Dolj au intrat în izolare şi urmează să fie testaţi. 

Concret, poliţiştii care au intrat în contact cu jandarmi din Dolj au intrat în izolare şi urmează să fie testaţi, potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului Vâlcea, citat de Agerpres.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea a dispus această măsură pentru cinci agenţi de poliţie care au intrat în contact cu jandarmi de la detaşamentul din judeţul Dolj în cadrul căruia au fost diagnosticate pozitiv mai multe persoane.

Toţi angajaţii structurilor MAI din Vâlcea care au intrat în contact cu echipele de jandarmi doljene vor fi testaţi în zilele următoare, mai precizează Prefectura Vâlcea.

Bilanțul din Vâlcea

În judeţul Vâlcea sunt 22 de cazuri de coronavirus, potrivit sursei citate, care menţionează că starea de sănătate a pacienţilor internaţi este staţionară şi nu sunt cazuri spitalizate în ATI.

Prefectura Vâlcea mai anunţă că în judeţ sunt 189 de persoane în centrele de carantină şi 148 de persoane în izolare la domiciliu.

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay