„Era de așteptat”. Șefii de la Antena 1 au luat decizia oficială. Ce se întâmplă cu Dan Negru

Publicat: 07/12/2019 | 09:56

Șefii de la Antena 1 au luat decizia oficială, iar Next Star, emisiunea lui Dan Negru, va continua și cu sezonul 10. De altfel, vineri, 6 martie, postul de televiziune a anunțat castingul pentru noul sezon, într-un promo cu prezentatorul show-ului, potrivit paginademedia.ro.

(CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU A DAT TOT DIN CASĂ! CÂŢI BANI CÂŞTIGĂ UN PREZENTATOR TV DIN ROMÂNIA)

Ultimul sezon al emisiunii pentru copii s-a încheiat în vara lui 2018. Sezonul al zecelea ar urma să înceapă în 2020, în grila de primăvară (sfârșitul lui februarie-începutul lunii martie).

Era de așteptat să revenim cu cel mai performant kids show al ultimilor 10 ani, singurul format românesc 100%, care a fost trendsetter pentru Pro Tv ( Voice Kids) sau Kanal D (Kids Sing).

Dintre toate programele TV din România, Next Star e singurul cu peste 1,5 milioane de followeri în YouTube. Sunt destule argumente să arătam din nou că în România exista copii senzaționali”, a spus Dan Negru.

Sezonul nouă i-a avut în juriu pe Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. De asemenea, Șerban Copoț a fost co-prezentatorul lui Negru în show-ul pentru copii.

De-a lungul timpului, din juriul emisiunii au mai făcut parte nume ca Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Carneci sau Vasile Muraru.

Primul sezon Next Star a debutat la Antena 1 în primăvara lui 2013, tot cu Dan Negru la cârmă.

Next Star

Dan Negru vă invită la castingul pentru noul sezon #nextstar! :)—-Dan Negru – Oficial #nextstar #casting #antena1 #sezonul10

Publicată de Next Star pe Joi, 5 decembrie 2019

(NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE DAN NEGRU NU VREA SĂ ȘTIE NIMENI CUM ARATĂ SOȚIA LUI)

Dan Negru, “regele audiențelor”!

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: „Vrei să fii milionar?”, „Da sau Nu?”, „Fabrica de staruri”.

În 2010 a lansat la editura Corint cartea „Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Nu a acceptat să apară în reclame, refuzând orice asociere de produs. Dan Negru este, de asemenea, o persoană discretă, care apare rar în public. Este căsătorit cu Codruța Negru, medic stomatolog, împreună cu care are doi copii, Dara și Bogdan.