Era de așteptat! Anunțul făcut de Cora România după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3

Publicat: 27/03/2020 | 10:24

După intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3, Cora România a făcut un anunț așteptat, ce-i drept, de multă lume. Astfel, după ce ministrul Marcel Vela a anunțat că persoanele cu vârsta de peste 65 de ani își pot face cumpărături doar în intervalul 11.00 – 13.00, hypermarket-urile au schimbat programul preferențial.

VEZI AICI: AUCHAN A FĂCUT ANUNȚUL! CARE ESTE PROGRAMUL RETAILER-ULUI ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS. COMPANIA SUSPENDĂ…

Potrivit bugetul.ro, intervalul 07.30 – 08.00 este acum destinat angajaților MAI și MapN, dar și cadrelor medicale. Persoanele de peste 65 de ani nu mai au acces în acest interval.

Toate magazinele Cora vor fi deschise între orele 07:30 – 20:30. Precizăm că accesul între orele 07:30 – 08:00 este dedicat persoanelor vârstnice, de peste 65 de ani, precum și cadrelor medicale. Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea în special pentru aceste categorii, prima fiind mai expusă, iar cea de-a doua fiind la datorie, în prima linie a spitalelor, timp îndelungat.

De asemenea, am dorit să ne asigurăm că după închiderea magazinelor, tot personalul și consumatorii au timp suficient să ajungă la casele lor, înainte de intrarea în vigoare a interdicției de circulație”, au informau, zilele trecute, reprezentanții Cora.

NU RATA: PROGRAM LIDL PE PERIOADA STĂRII DE URGENŢĂ ÎN ROMÂNIA! CE ORAR ZILNIC VA AVEA SUPERMARKETUL