Era de așteptat! S-a întâmplat după ce Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express

Publicat: 25/04/2020 | 09:37

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat ”Asia Express”, ei reușind – etapă cu etapă – să își demonstreze ”forța” și să devină, încetul în încetul, echipa preferată a telespectatorilor. Cei doi au pus mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, iar în urma acestei provocări de neuitat au devenit, așa cum a declarat Bontea, ”prieteni pe viață”.

Firește, așa cum se întâmplă de fiecare dată atunci când este vorba despre o competiție, părerile au fost, totuși, împărțite. Speak și Ștefania au avut fanii lor, iar aceștia sunt nemulțumiți fiindcă nu au reușit să devină câștigătorii concursului. De cealaltă parte, Sorin Bontea a mulțumit întregii echipe Asia Express și chiar a promis că oferă… traininguri pentru următorul sezon.

”Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă :). Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră. Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos!. În rest… Asia Express continuă! Oferim traininguri pentru următorul sezon despre cum să dormi în cele mai dubioase locuri. E o artă și asta…” a fost mesajul postat de ontea, imediat după marea finală ”Asia Express”.

(VEZI ȘI AICI: SPEAK DESFIINȚEAZĂ REVISTA UNICA, DUPĂ CE AU DIVULGAT CÂȘTIGĂTORII ASIA EXPRESS ÎN PRESĂ: ”MERITAȚI FOARTE MULTE DEGETE MIJLOCII”)

”Ați fost cei mai simpatici. Regrete pentru…”

Imediat după ce au fost anunțați câștigătorii sezonului trei din Asia Express, Speak a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj emoționat. În puține cuvinte Speak a mulțumit tuturor celor care l-au susținut. „În momentul asta nu am foarte multe cuvinte… Dar tot ce pot spune este MULȚUMESC din tot SUFLETUL! Revin cu mai multe cuvinte…”, a scris Speak. Întrebat ce echipă l-a enervat mai rău în cadrul competiției, Speak a răspuns: „Nu putem să vă spunem ce echipă. Trageți voi concluzii. Eu tot ce am avut de zis am zis în emisiune. Nu mai zic. Gata. S-a terminat. Nu mai am nimic cu nimeni. Nu am rămas cu animozități, dar nici nu am rămas cu simpatii, că mi-e indiferent”.

Speak și Ștefania

Fanii echipei Speak-Ștefania i-au felicitat pe aceștia după finala ”Asia Express”, considerând că au fost ”cei mai simpatici” și că au câștigat admirația multor telespectatori, deși – așa cum a scris cineva – ”au acționat haotic în finală”.

”Felicitari si pt Speak si Stefania ati fost cei mai simpatici”, ”Felicitări, Speak ! Felicitări Ștefania ! Îmi pare rău ca nu ati caștigat , dar ati câstigat o relație frumoasa , ati câstigat simpatia multor oameni si cred că ati cåstigat și niște prietini”, ”A fost o competiție frumoasă și dura in acelasi timp, eu ma bucur si pentru Răzvan si Sorin  in egala măsura, dar eu cred ca Ștefania (daca castiga) cum e asa de prietenoasă, i-ar fi dat si lui Fodor una din medalii, doar asa din simpatie si respect! Oricum, felicitari si lor, Șpicilor!”, ”Ștefania, dacă nu era atât de înverșunată să câștige, cred că lucrurile ar fi stat altfel. Au acționat haotic in finală. S-au complicat, s-au rătăcit, s-au… bâlbâit… Păcat ! Regretele pentru ei , felicitări reactoarelor”, au fost câteva dintre comenatariile postate de fanii învinșilor.

(CITEȘTE ȘI: GESTUL INCREDIBIL FĂCUT DE SPEAK, DUPĂ CE S-A CALIFICAT ÎN FINALA ASIA EXPRESS. A COMIS-O, IAR FANII AU VĂZUT TOT: “TE SCĂRPINAI…”)