Episod neplăcut pentru Oana Roman, după ce s-a întors de la cumpărături: “Mi s-a făcut rău”. Ce a găsit într-o pungă cu carne

Publicat: 28/06/2020 | 12:03

Oana Roman a trăit un episod neplăcut în acest weekend, după ce s-a întors de la cumpărături. Potrivit declarațiilor sale, i s-a făcut rău când a deschis o pungă pe carne pe care își dorea să o pregătească. Revoltată de ceea ce a găsit înăuntru, fiica fostului premier a făcut totul public și a depus o plângere la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Citește și: Oana Roman, declarații fulminante la adresa lui Alexandru Bălan, vloggerul care a instigat la violarea minorelor: “Nu înțelegi dimensiunea dezastrului pe care îl provoci unor copii”

Episod neplăcut pentru Oana Roman, după ce s-a întors de la cumpărături

Ieri, Oana Roman a mers la un supermarket de la marginea Bucureștiului, unde și-a făcut mai multe cumpărături. Printre produsele cu care a ajuns acasă s-a aflat și o pungă de aripi de pui pe care a vrut să le prepare. Imediat ce a deschis punga, a simțit un miros urât de la carne și i s-a făcut rău. După ce și-a revenit, ea a verificat să vadă dacă era în termen produsul și nu mică i-a fost mirarea când a aflat că acesta expira mâine, pe 29 iunie, după cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului.

Revoltată de descoperirea făcută, fiica fostului premier al României a filmat aripile de pui stricate și a făcut afirmații tranșante în mai multe video-uri pe care le-a făcut publice.

“Sunt împuțile la propriu! În momentul în care am deschis cutia pur și simplu mi s-a făcut rău… o să facem plângere la Protecția Consumatorului pentru că mi se pare absolut oribil să cumperi o carne cel puțin împuțită, deci probabil termenul de valabilitate a fost schimbat”, a declarat fiica fostului premier al României într-o filmare urcată pe Instagram Stories.

Nu rata: Oana Roman, criticată dur pentru felul în care arată. Cum a reacționat vedeta

La scurt timp după ce a împărtășit experiența neplăcută, Oana Roman a primit în privat mai multe mesaje de la alți clienți care au pățit același lucru.

“Confirm! Foarte bine că ai făcut public! Și eu am găsit de două ori carne împuțită!”, “Am pățit și eu o singură dată cu niște pulpe (…)”, “Murim naiba! Mi s-a întâmplat cu piept de pui de la (…)”, “Așa am pățit și eu, m-am dus cu ea înapoi, mi-a returnat banii casiera. Am întrebat ce vor face cu cea rămasă pe raft și mi-a spus senină că: «Va rămâne la raft pentru că este în termen»” sunt patru dintre mesajele primite în privat de vedetă, dar pe care a ales să le facă publice.

Ulterior, Oana Roman a dezvăluit că deja a făcut reclamație Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Află și: Oana Roman se desparte de un ceas de colecție: “M-am hotărât să vând acest obiect”. Câți bani cere pentru “bijuteria” de la Cartier

Oana Roman și-a scos mama de 80 de ani la restaurant

Tot ieri, dar înainte de a face cumpărăturile care i-au stricat ziua, Oana Roman a ieșit cu mama sa, soțul ei, Marius Elisei, și fiica lor la un restaurant din sectorul 3 al Capitalei. Ei au petrecut timp de calitate împreună.

Mioara Roman, la un restaurant din București împreună cu fiica sa, Oana, și familia ei © Instagram Stories
Mioara Roman, la un restaurant din București împreună cu fiica sa, Oana, și familia ei © Instagram Stories

Descoperă și: Oana şi Catinca Roman nu îşi mai vorbesc de luni bune! Ce s-a întâmplat între cele două surori

Fosta soție a lui Petre Roman a împlinit 80 de ani pe 19 aprilie 2019. Mioara Roman are două fiice din relații diferite: Catinca și Oana, care i-au dăruit fiecare câte o nepoată: Călina și Isabela. Ea se numără printre cele mai delicate prezențe din showbizul românesc și în perioada 1974 – 2007, a fost căsătorită cu fostul premier, Petre Roman. Pe fiica ei cea mare a făcut-o cu un fost sportiv de performanță.