Enrique Iglesias și Anna Kournikova, din nou părinți! Este cel de-al treilea copil al cuplului

Publicat: 11/02/2020 | 20:03

Enrique Iglesias (44 de ani) și Anna Kournikova (38 de ani) au devenit, marți, părinți pentru a treia oară. Fosta sportivă a adus pe lume ”un copil perfect sănătos”. Cuplul a ținut secretă sarcina până în urmă cu o săptămână, când o publicație spaniolă a anunțat că blondina are o ”burtică suspect de mare”.

Acesta este cel de-al treilea copil al cuplului. În decembrie 2017, Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au devenit pentru prima dată părinţi, când au venit pe lume gemenii Lucy şi Nicholas. La fel ca și acum, sarcina a fost ţinută secret, iar publicaţia americană TMZ a anunţat naşterea.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru videoclipul “Escape”, în 2001. În prezent, cei doi trăiesc în Miami.

Pentru Julio Iglesias, cel de-al treilea copil al lui Enrique este cel de-al şaselea nepot, după Angelina Santos Allegrini (fiica lui Javier Sánchez Santos, recunoscut de justiţie ca fiu legitim al artistului) şi cei doi copii ai lui Chábeli Iglesias cu Christian Altaba – Alejandro şi Sofía.