Enrique Iglesias a devenit tată pentru a treia oară. Primele imagini cu bebelușul născut în secret

Publicat: 14/02/2020 | 11:41

A început un nou capitol în frumoasa familie a cuplului Anna Kournikova – Enrique Iglesias! Fosta tenismenă a născut în mare secret al treilea copil și, de curând, ea și soțul său, au făcut publice primele imagini cu bebelușul. Pozele de album au fost însoțite de același mesaj emoționant.

Citește și: Enrique Iglesias și Anna Kournikova, din nou părinți! Mai au o pereche de gemeni

Anna Kournikova și Enrique Iglesias, părinți pentru a treia oară

Primul care a prezentat-o pe mica lui prințesă întregii lumi este Enrique Iglesias, iar mesajele de felicitare au curs pe rețelele de socializare. În poza postată de artist, el apare în timp ce își ține în brațe fetița, iar Anna Kournikova a ales să publice două fotografii realizate în sala de nașteri. După cum puteți vedea atât în imaginea de mai jos, dar și în galeriafoto a articolului: într-una dintre ele vedeta își strânge micuța la piept, iar în cea de-a doua, îl are alături pe soțul ei – Enrique Iglesias ține o mână pe bebeluș, iar pe partenera lui de viață o sărută cu patos pe frunte.

Potrivit mărturisirilor celor doi părinți, minunea s-a petrecut pe 30 ianuarie. “My Sunshine (n.r.: Raza mea de Soare) 01.30.2020” este mesajul pe care cei doi soți l-au folosit la primele imagini publicate cu mica lor prințesă. Deocamdată, nu a fost dezvăluit numele pe care îl va purta fiica Annei Kournikova și a lui Enrique Iglesias.

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Anna Kournikova și Enrique Iglesias nu sunt la prima experiență de acest gen! În 2017, ei au devenit părinți de gemeni. Aceștia se numesc Lucy și Nicholas Iglesias.