Emy de la Survivor, trecut tensionat cu Carla’ s Dreams! Tânăra a fost umilită de cântăreț

Publicat: 19/04/2020 | 10:50

Noua concurentă de la Survivor se pare că are un trecut tensionat cu cântărețul Carla’ s Dreams.  Tânăra de 21 de ani are un temperament vulcanic și se ceartă cu toți concurenții.

Emy, noua concurentă de la Survivor, care a ajuns în Republica Dominicană la începutul lunii martie, se pare că are un trecut tumultuos și problematic. Tânăra de 21 de ani a mai participat în urmă cu câțiva ani la altă competiție, acolo de nivel muzical. Emy a fost concurentă la X Factor, în echipa lui Carla’ s Dreams, cu care, de altfel, aceasta a avut un conflict extrem de tensionat.

Tânăra a avut o prestație mediocră la duelurile cu celelalte colege și, firește, a fost ridicatăde pe scaunul care îi asigura un loc mai departe în competiția muzicală de Letiția, o altă concurentă, cu o interpretare mai bună în viziunea antrenorului ei, Carla’s Dreams.

CITEȘTE ȘI: Cum arată Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vladău, însărcinată în 8 luni! Multe mămici ar vrea să aibă silueta ei

Nestăpânită din fire, Emy a refuzat să iasă din competiție și a cerut un nou duel, lucru cu care Carla’ s Dreams nu a fost de acord și, de aici s-a ajuns la un adevărat scandal. Cântăreața nu a dorit sub nicio formă să îi cedeze locul colegei sale și nu s-a clintit de pe scaunul pe care stătea. ”Nu am să plec din emisiune niciodată, nu vreau și nu vreau”, repeta Alupei întruna, moment în care juratul a luat pur și simplu foc.

Carla’ s Dreams a umilit-o

Carla’ s Dreams i-a ordonat să părăsească competiția într-un mod cu totul umilitor”Ridică-te de pe scaunul ăla, nu îl meriți! Ești foarte slabă, altele au fost mult mai bune decât tine, cel puțin acum”, i-a spus artistul autoritar. Cântăreața a acceptat într-un final situația, nu înainte însă de a înjura ca la ușa cortului în culise pe toată lumea. 

CITEȘTE ȘI: Nelu Bălășoiu, în stare critică! Interpretul a intrat în comă, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

”Niște proști toți”, a comentat faimoasa, care, însă, un an mai târziu, revenită în concurs, și-a schimbat total tonul. Aveam o furie foarte mare, deoarece, atunci, am simțit că lumea se termină. Și nu se termina, abia începea. Ideea este că lucrurile s-au întâmplat așa, iar Carla’s mi-a dat o lecție cu ajutorul căreia eu să pot evolua. Dacă nu se întâmpla asta, poate eu nu evoluam niciodată. O lecție bună, ca la Moldova”, a spus la testimoniale Alupei, care la ediția aceea a făcut o figură mai frumoasă.