Emy Alupei, acuzații incredibile la adresa lui Ghiță de la Survivor: „Ești o panaramă de om. O făceai cu Grațiela pe plajă”

Publicat: 07/04/2020 | 12:34

Se pare că episoadele controversate dintre Grațiela Duban și Ghiță petrecute la Survivor România continuă să ridice semne de întrebare. Emy Alupei a lansat acuzații grave la adresa concurentului și i-a spus, în văzul tuturor, că a făcut sex cu Grațiela, pe plajă.

Emy Alupei este singura aliată a Elenei Ionescu, așa că nu este de mirare că îi ține partea artistei, în conflictele din Republica Dominicană.

Trapperița i-a aruncat lui Ghiță câteva vorbe dure și l-a acuzat că a făcut sex cu Grațiela, pe plajă. Totul s-a întâmplat sub privirile tuturor celorlalți concurenți care priveau stupefiați întreaga scenă. Se pare că totul a pornit de la faptul că Ghiță a jignit-o în trecut pe Asiana, iar acum încearcă să-i intre pe sub piele.

„Nu ți-e rușine, Ghiță? Ești o panaramă de om. Nu te uiți la tine? O făceai pe Asiana **** că se duce la toată lumea și vorbește. Nu ești în stare să-i spui în față. Spune-i în față că o făceai **** cu Grațiela pe plajă!”, a acuzat Emy Alupei.

Imediat după ce a auzit spusele trapperiței, Ghiță s-a apărat și a mărturisit că nu știe ce a apucat-o pe aceasta. „Nu pot să înțeleg ce se întâmplă cu Emy! Ea s-a schimbat la față după ce a vorbit cu Elena. S-a stricat starea de spirit a echipei”, a spus Ghiță.