Emoționant! Pompierii mehedinţeni au cumpărat o văcuţă pentru 6 copilaşi care şi-au pierdut animalul într-un incendiu. FOTO

Publicat: 11/05/2021 | 14:21

Pompierii mehedințeni sunt hotărâți să continue faptele bune. De această dată, au dorit să readucă zâmbetul pe chipurile a șase frați, care au pierdut un suflet drag. Tragedia s-a produs în data de 26 martie a.c..

Atunci, copiii au înțeles că focul este nemilos, când este scăpat de sub control. Chiar dacă au încercat tot ce le-a stat în putere,  salvatorii nu au mai putut salva și animalul.

Citește și: Un bărbat din Popești-Leordeni a reușit să își găsească job, după ce povestea lui s-a viralizat pe Facebook

„Deși pompierii au reușit să stingă flăcările care au mistuit adăpostul de animale, pentru singura lor prietenă necuvântătoare – o văcuță, nu au mai putut face nimic. Aceasta le asigura copiilor o creștere armonioasă, oferindu-le necesarul zilnic de lapte.

Marcați de pierderea suferită, pompierii militari, sprijiniți de reprezentanții Primăriei Bâlvănești, s-au mobilizat și au reușit să achiziționeze o văcuță, care le-a redat copiilor bucuria”, au precizat reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Văcuța a fost primită cadou de la jandarmi ( foto ISU )

Nu rata: Poveste emoționantă de Paște. Un preot nevăzător din Mehedinți împarte lumină credincioșilor de 11 ani