Emoționant! Ce planuri și-a făcut Cristina Țopescu pentru 2020. I s-a destăinuit unei vecine cu câteva zile înainte să moară

Publicat: 13/01/2020 | 22:12

Ipoteza sinuciderii în cazul morții prezentatoarei Cristina Țopescu este pusă în prezent sub semnul întrebării. Și asta se întâmplă mai ales declarațiilor făcute astăzi de Luminița, una dintre vecinele regretatei jurnaliste. Femeia a dezvăluit ce planuri și-a făcut pentru anul 2020 vedeta… care, din păcate, s-a stins înainte să își îndeplinească o dorință surprinzătoare.

Citește și: Când vor fi făcute publice rezultatele complete ale autopsiei Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu își făcuse planuri mari pentru 2020

Luminița, una dintre vecinele căreia Cristina Țopescu i s-a destăinuit, a făcut publică ultima discuție pe care a avut-o cu aceasta. Potrivit declarațiilor femeii, prezentatoarea TV i-a mărturisit pe 21 decembrie 2019 că își dorește să cumpere un teren la marginea Bucureștiului, unde să își ridice o casă și să trăiască liniștită împreună cu câinii pe care îi avea. Vedeta era o mare iubitoare a necuvântătoarelor și se implica ori de câte ori era nevoie pentru apărarea drepturilor animalelor de pretutindeni.

Citește și: De necrezut! Ce au descoperit anchetatorii într-una dintre mașinile regretatei Cristina Țopescu

“Era o femeie foarte retrasă. Am sunat-o înainte de sărbători și am rugat-o să se uite și pe la mine acasă (n.r.: vecina era plecată în concediu). Întotdeauna îmi răspundea la telefon sau, dacă nu îmi răspundea, îmi scria pe WhatsApp că este ocupată și că mă sună după ce termină. Mi-a spus că vrea să își cumpere un teren în afara Bucureștiului, unde să trăiască liniștită”, a declarat Luminița în fața jurnaliștilor strânși astăzi la casa regretatei prezentatoare TV.

Citește și: Sfâșietor! Ce s-a întâmplat între Cristina Țopescu și fratele ei, Cristi, când a încercat să o ajute: “Mi-a spus că nu îți mai dorește…”

Mesajul Majestății Sale Margareta și Principelui Radu după moartea Cristinei Țopescu

Reprezentanţii Casei Regale şi-au exprimat tristeţea provocată de moartea celei care în mai 2006 a realizat unul dintre cele mai de succes documentare despre Familia Regală, numit “Regele Mihai – Nihil Sine Deo”.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au transmis condoleanțe familiei îndoliate și întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai Cristinei Țopescu: “Intelectual rafinat și jurnalist de televiziune de vocație, Cristina Țopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobișnuită discreție, noblețe sufletească și profunzime a spiritului”.