Emoții pe internet după postarea lui Smiley: ”O întâlnire superbă!” Reacția Mihaelei Rădulescu: ”Ah…”

Publicat: 26/04/2021 | 18:52

Smiley a postat, de curând, o fotografie emoționantă, mâna fetiței lui în mâna bunicii artistului! Iar internauții au reacționat imediat. Mihaela Rădulescu nu a ratat ocazia de a se afla printre cei care au trăit din plin momentul.

Smiley avea să scrie în dreptul fotografiei emoționante: ”O întâlnire superbă între mâna care m-a crescut și mânuța puiului de om pe care îl voi crește eu împreună cu @ginapistol !Josephine s-a întâlnit cu străbunica ei!” ”Auuuuf, o poză cât o mie de cuvinte. Respect”, ”Ce emoție!!! De nedescris”, au reacționat fanii lui Smiley, iar Mihaela Rădulescu a intervenit scurt, dar profund: ”Ah…” (CITEȘTE ȘI: SMILEY A COMIS-O! CE A SPUS ÎN ULTIMA EDIȚIA E EMISIUNII „ROMÂNII AU TALENT”. FLORIN CĂLINESCU L-A TAXAT IMEDIAT. „BĂ, FRATE!”)

Cum își impart sarcinile de părinți Gina Pistol și Smiley

Smiley avea să facă dezvăluirea, iar misterul pentru internauții care îndrăgesc fericitul cuplu s-a rupt: cum își impart sarcinile de părinți? El este cel care o hrănește cu biberonul în momentele în care Gina Pistol nu o alăptează la sân. În plus, prezentatorul de la “Românii au talent” a mai spus că, deocamdată, nu a învățat să îi schimbe scutecele Josephinei.

Avându-i invitați pe Pavel Bartoș și soția lui, Anca, în cadrul emisiunii sale de pe YouTube, cântărețul le-a cerut câteva sfaturi, trucuri despre copii. Colegul său de la Pro TV are trei fiice: Sofia (4 ani și jumătate), Rita (10 ani) și Eva (14 ani) –  fata cea mijlocie a actorului a fost botezată de Smiley. “Gina este cu alăptatul, este maestră în schimbarea scutecului, eu nu. Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul, de râgâială, deci, sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu liniștitul, îi mai cânt”, a mărturisit Smiley. (NU RATA: SMILEY A COMIS-O! CE A SPUS ÎN ULTIMA EDIȚIA E EMISIUNII „ROMÂNII AU TALENT”. FLORIN CĂLINESCU L-A TAXAT IMEDIAT. „BĂ, FRATE!”)

“Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă (…). Oricum, mare noroc am cu Andrei. Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, avea să-l laude Gina Pistol.