Emma Zeicescu şi-a dat demisia de la TVR. Prezentatoarea a semnat un contract cu Gândul

Publicat: 20/12/2019 | 14:59

Emma Zeicescu părăsește marea familie a Televiziunii Române. Gazda emisiunii “Ca-n viață” și-a dat demisia și a făcut anunțul astăzi, în direct, la TV, dar și pe pagina sa de Facebook. Prezentatoarea a semnat un contract cu Gândul și se va alătura în curând echipei.

Emma Zeicescu şi-a dat demisia de la TVR și a semnat cu Gândul

Emma Zeicescu și-a anunțat susținătorii despre schimbarea ei din carieră prin intermediul unui mesaj emoționant… Ea va prezenta pentru ultima dată la TVR emisiunea “Ca-n viață” pe 20 decembrie. Îndrăgita vedetă a dezvăluit în postarea sa că, începând cu noul an, va putea fi văzută în mediul online, la cea mai nouă divizie de video din piața media, divizie construită zilele acestea de jurnaliștii publicației Gândul.

“De cateva zile imi repet in minte un soi de monolog. N-am sa lungesc prea mult momentul si pentru ca, stiindu-ma cum sunt, n-as vrea sa devin prea emotionala!

Dragii mei, pana in acest moment, eu sunt mama unui singur pui de om, Idris Rafael!
Intr-o zi sper sa se uite la acest moment si sa fie mandru de mama lui!
Am sa-i explic atunci ca pe langa el, «Micuta lui», asa cum ma alinta, a mai crescut si alti pui.

Poate o sa sune bizar, dar pentru mine, fiecare proiect de televiziune pe care l-am crescut, a insemnat sa dau din mine poate ce e mai bun si mai autentic… energia asta creatoare!

Stiti ca , mai presus de machiaje, glorie vremelnica, poleiala, tinute, si luminile platourilor….televiziunea si jurnalismul inseamna de fapt cu totul si cu totul altceva.
????Inseamna… cat de mult iti pasa!
????Inseamna… cat de mult investesti zi de zi in munca ta.
????Inseamna… sa respecti meseria si sa continui sa lasi ceva in urma ta!

Cu siguranta, fetita crescuta in spate la Obor, fetită pe care o aveti acum in fata, NU a banuit vreodata ca va ajunge sa aiba, timp de 20 de ani, o cariera in televiziune!

Cand am venit la TVR, in urma cu aproape 4 ani, unii dintre voi mi-ati urat… pensie usoara! Am zambit amar si mi-am jurat mie ca voi face tot ce este posibil sa schimb aceasta perceptie!

Nu stiu cat am reusit sa schimb, dar cred ca am reusit sa sadesc o samanta in cei care au vrut si au ales sa ma urmeze!

Vreau sa va multumesc voua, publicului de acasa, celor care va uitati la noi, pentru ca fara voi….nu ar fi nimic!
O mare imbratisare echipei mele, cu care am ras si am plans, colegilor de platou care imi sunt tare dragi. Le multumesc colegilor din redactie si celor pe care nu ii vedeti niciodata colegilor din regie.
Oamenii buni, cei carora le pasa, cei care respecta meseria aceasta, se intalnesc intotdeauna! Mai devreme sau mai tarziu! Sa tineti minte asta!

Pentru mine a venit momentul sa plec din nou la drum! Am ales ca de la anul sa construiesc un nou proiect! Ca’n Viata a ajuns la final, cel putin pentru mine. Sunt Emma Zeicescu, asta sunt… si aceasta a fost ultima mea emisiune, aici, la TVR!

Din 2020 e timpul sa privim in fata viitorul, sa avem curajul si determinarea sa inovam, asa ca ne vom revedea in online, la cea mai noua divizie de video din piata media, divizie construita in aceste zile de colegii de la Gandul!

Nu e loc pentru tristete pentru ca…Povestea merge mai departe! Pana cand ne revedem, stiti vorba aia…Numai bine sa va fie!
Ma-nclin! ❤️”, a scris Emma Zeicescu pe pagina sa oficială de Facebook.

“De cateva zile imi repet in minte un soi de monolog. N-am sa lungesc prea mult momentul si pentru ca, stiindu-ma cum sunt, n-as vrea sa devin prea emotionala! Dragii mei, pana in acest moment, eu sunt mama unui singur pui de om, Idris Rafael!Intr-o zi sper sa se uite la acest moment si sa fie mandru de mama lui! Am sa-i explic atunci ca pe langa el, “Micuta lui”, asa cum ma alinta, a mai crescut si alti pui. Poate o sa sune bizar, dar pentru mine, fiecare proiect de televiziune pe care l-am crescut, a insemnat sa dau din mine poate ce e mai bun si mai autentic…energia asta creatoare!Stiti ca , mai presus de machiaje, glorie vremelnica, poleiala, tinute, si luminile platourilor….televiziunea si jurnalismul inseamna de fapt cu totul si cu totul altceva. ????Inseamna…cat de mult iti pasa! ????Inseamna….cat de mult investesti zi de zi in munca ta. ????Inseamna…sa respecti meseria si sa continui sa lasi ceva in urma ta! Cu siguranta, fetita crescuta in spate la Obor, fetită pe care o aveti acum in fata, NU a banuit vreodata ca va ajunge sa aiba, timp de 20 de ani, o cariera in televiziune! Cand am venit la TVR, in urma cu aproape 4 ani, unii dintre voi mi-ati urat…pensie usoara! Am zambit amar si mi-am jurat mie ca voi face tot ce este posibil sa schimb aceasta perceptie! Nu stiu cat am reusit sa schimb, dar cred ca am reusit sa sadesc o samanta in cei care au vrut si au ales sa ma urmeze! Vreau sa va multumesc voua, publicului de acasa, celor care va uitati la noi, pentru ca fara voi….nu ar fi nimic! O mare imbratisare echipei mele, cu care am ras si am plans, colegilor de platou care imi sunt tare dragi. Le multumesc colegilor din redactie si celor pe care nu ii vedeti niciodata colegilor din regie. Oamenii buni, cei carora le pasa, cei care respecta meseria aceasta, se intalnesc intotdeauna! Mai devreme sau mai tarziu! Sa tineti minte asta!Pentru mine a venit momentul sa plec din nou la drum! Am ales ca de la anul sa construiesc un nou proiect! Ca’n Viata a ajuns la final, cel putin pentru mine. Sunt Emma Zeicescu, asta sunt… si aceasta a fost ultima mea emisiune, aici, la TVR! Din 2020 e timpul sa privim in fata viitorul, sa avem curajul si determinarea sa inovam, asa ca ne vom revedea in online, la cea mai noua divizie de video din piata media, divizie construita in aceste zile de colegii de la Gandul!Nu e loc pentru tristete pentru ca…Povestea merge mai departe! Pana cand ne revedem, stiti vorba aia…Numai bine sa va fie! Ma-nclin!” ✨❤️

Publicată de Emma Zeicescu pe Vineri, 20 decembrie 2019

Emma Zeicescu, o carieră frumoasă în televiziune

Emma Zeicescu are o experiență de aproape 20 de ani în media. Ea a lucrat la mai multe posturi de televiziune, printre care se numără: Național TV, Digi24 și Realitatea TV. La Digi și la Realitatea TV, ea a prezentat o lungă perioadă de timp în echipă cu jurnalistul Cosmin Stan (acum prezentator la Știrile Pro TV).

Emma Zeicescu s-a alăturat TVR în septembrie 2016, cu emisiunea “Perfect Imperfect”, pe care inițial a realizat-o de luni până vineri, de la 18:30. În primăvara lui 2017, emisiunea “Perfect Imperfect” a fost mutată pe un nou tronson, de la 10:00. Locul ei fiind luat de Radu Tudor, cu emisiunea Pulsul zilei. După o mică pauză de pe sticlă, anul acesta, odată cu lansarea grilei de primăvară, Emma Zeicescu a revenit la TVR cu o nouă emisiune: “Ca-n viață”.