Emma Stone este însărcinată cu primul copil și avem primele imagini cu burtica. Actrița și Dave McCary s-au căsătorit în secret anul trecut | VIDEO

Publicat: 08/01/2021 | 21:21

Laureată cu Premiul Oscar, Emma Stone este însărcinată cu primul copil și vă prezentăm primele imagini cu burtica de gravidă. Viitoarea mămică a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se afla în Los Angeles împreună cu o prietenă. Actrița a devenit soția comediantului Dave McCary în mare secret anul trecut.

Emma Stone este însărcinată cu primul copil

Și tot secret a fost ținut și miracolul pe care vedeta americană îl poartă în pântece de câteva luni… După cum puteți observa în filmarea de mai jos, Emma Stone are o burtică de gravidă destul de mare, iar unii dintre fanii ei sunt de părere că s-ar afla în ultimele săptămâni ale sarcinii.

Imaginile au fost realizate pe când se plimba prin prin cartier cu o prietenă; viitoarea mămică era îmbrăcată în haine de culoare neagră, la care și-a asortat șapca. În plus, Emma Stone purta și masca de protecție, așa cum au recomandat autoritățile din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai nou film în care actrița americană joacă se numește “Cruella” și o interpretează chiar pe hoața de câini dalmațieni.

Nu rata: PREMIILE OSCAR 2018. O ACTRIŢĂ A UIMIT PURTÂND ACEEAŞI ROCHIE CA LA GALA DIN 1962. TOP 11 CELEBRITĂȚI CARE AU FOST TOTAL NEINSPIRATE CÂND ȘI-AU ALES ȚINUTELE

Emma Stone și Dave McCary, nuntă în secret în 2020

Cei doi s-au logodit în urmă cu doi ani, însă, nu și-au dorit să ofere prea multe detalii legate de fericitul eveniment. Ulterior, s-a aflat că inelul de logodnă a costat aproape 4.780 de dolari și că este o piesă valoroasă de 18 k. În cursul anului trecut, ei și-au organizat nunta în mare secret, potrivit presei de peste hotare.

În urmă cu trei ani, Emma Stone a declarat într-un interviu cu Jennifer Lawrence că este destul de matură ca să își întemeieze o familie și să se așeze la casa ei.