Emisiunea lui Cristian Tudor Popescu, out de la Digi 24. Decizia luata de postul TV

Publicat: 19/03/2020 | 17:28

Emisiunea „Cap Limpede” prezentată de Cristian Tudor Popescu a fost scoasă din grila de program Digi 24.

Se pare că postul de televiziune a renunțat la emisiunea „Cap Limpede” din cauza faptului că formatul nu mai corespundea cerințelor actuale. Digi 24 a anunțat că în următoarea perioadă o să își concentreze întreaga activitate pe furnizarea de știri și informații de ultimă oră.

Chiar dacă emisiunea a dispărut din grila de programe, reprezentanții Digi24 spun că analizele lui Cristian Tudor Popescu o să se regăsească în continuarea în programele postului de televiziune.

 „Postul de televiziune Digi24 își va concentra în următoarea perioadă toate resursele umane și logistice în misiunea de informare corectă, completă și continuă a telespectatorilor săi.

În acest context, în care programele postului de televiziune se orientează exclusiv în furnizarea de știri și informații de ultimă oră, emisiunea „Cap limpede”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, al cărei invitat permanent este gazetarul Cristian Tudor Popescu, va fi suspendată ca program individual, dar analizele lui Cristian Tudor Popescu vor fi prezente în continuare în programele postului de televiziune Digi24”, a anunțat Digi 24.