Emisiunea ”Asia Express” Live Stream Online pe Antena 1- Ediția de sâmbătă și duminică, 15-16 februarie. Video

Publicat: 17/02/2020 | 19:39

Asia Express, sezonul 3, a început la Antena 1 sâmbătă, pe 15 februarie. Nouă cupluri de vedete au pornit într-o aventură uimitoare, pe Drumul Comorilor, pe teritoriile a două țări, Filipine și Taiwan. 

În sezonul trei al emisiunii de la Antena 1, cele nouă echipe poziționate la linia de start sunt formate din: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Situația precară din Filipine i-a șocat pe concurenți de cum au ajuns. Aceștia s-au arătat oripilați de atmosfera de acolo, mai ales că au ajuns într-o piață de pește, unde mirosul nu era deloc plăcut.

Prima probă de la Asia Express a fost pe ”nepusă masă” pentru concurenți. Aceștia au început competiția mai devreme decât se așteptau. Cum au coborât din autobuz, cu bagajele în mână, vedetele s-au văzut puse în fața… unei misiuni.

Pentru început, fiecare echipă a trebuit să ia câte un ”tuk-tuk” înăuntrul căruia găseau un bilet cu numele unui localnic care îi aștepta să le înmâneze rucsacii de drum. Proba nu a fost simplă pentru concurenți. Dacă unii au intrat în stâlpii de pe marginea drumului, alții au fost nevoiți să improvizeze, rămânând fără frâne.

Alina Ceaușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț și Sorin Bontea și Răzvan Fodor au intrat apoi în cursa pentru amuletă, în urma unei probe dure.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost cei care au câștigat prima probă din concurs. Deși nu s-au așteptat, ei au fost alături de ceilalți concurenți și au reușit să învingă, reușind să câștige amuleta de 1.000 de euro.

Prima ediție a emisiunii le-a testat concurenților și cunoștințele la matematică, ei fiind nevoiți să rezolve o ecuaţie care să-i ajute să desfacă lacătul de la mijloacele de transport pe apă.

În ediția de duminică seară, concurenții au început lupta pentru imunitate.

Prima probă pentru imunitate le-a dat bătăi de cap concurenților, însă chef Sorin Bontea s-a arătat impresionat total de gazda lor, care le-a plătit transportul.

Drumul până la Gina a fost presărat cu scări multe şi abrupte, iar concurenții abia au putut face față.

Nico: „Sunt 200 de trepte, leşin!”

Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost tot Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor.

Seara a continuat cu o altă probă, tot pentru imuniate, dar mai mică. Aici, concurenții au fost nevoiți să învețe o parte din dansul tradițional filipinez.

Evident, seara nu se putea încheia cu ușurință, așa că ei au avut parte de o nouă provocare, și anume să bea un shot de lambanog cu localnicii. O băutură celebră în Filipine, un lichior tradițional de palmier distilat din Filipine, fabricat din nucă de cocos.

Lupta pentru cea de a doua imunitate pe Drumul Comorilor continuă luni seară, de la ora 20:00, pe Antena 1.