Emisiunea „Acces Direct”, motivul unui nou proces. Un medic din Iași a dat în judecată Antena 1 pentru că…

Publicat: 02/03/2020 | 14:08

Medicul ieșean Emad Wassouf a dat-o în judecată pe fosta lui soție, dar și trustul de televiziune ce deține Antena 1, din cauza unor emisiuni de acum un an. Doctorul și părinții săi cer daune morale totale de 270.000 de euro, 150.000 de euro fiind solicitați de la SC Antena TV Group. (VEZI AICI: SCANDAL ÎNTR-O FAMILIE DE MEDICI DIN IAȘI! ÎN PLIN PROCES DE DIVORȚ, FETIȚA CARE TREBUIE ALĂPTATĂ, LĂSATĂ TATĂLUI SIRIAN)

Procesul a fost înregistrat recent la Judecătoria Iași și, conform unor surse, vizează o serie de acuzații făcute acum un an, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1. Doctorul a cerut instanţei, de altfel, să oblige Antena 1 „să şteargă de pe contul YouTube şi de pe orice alte medii online pe care a postat şi a făcut publică înregistrarea emisiunii Acces Direct din data de 14.02.2019.“

De la ce a pornit totul

La emisiunea de la Antena 1, Anca Wassouf a susținut că fostul ei soţ şi părinţii lui ar fi intenţionat să îi răpească copilul. Medicul a mai fost acuzat şi că ar fi lovit-o pe femeie, toate acuzele fiind considerate de acesta denigratoare.

 „După căsătoria cu el, ne-am mutat în casa părinţilor lui. În urmă cu un an şi o lună am născut fetiţa, iar de atunci au început problemele. Soţul meu a devenit foarte agresiv, ne-am certat de multe ori şi m-a lovit, am chemat şi poliţia. Pe la sfârşitul anului trecut (n.r. – 2018), prin noiembrie, am aflat de un plan al familiei în care intrasem: să ne planificăm un concediu în Siria, iar acolo să îmi facă copilul dispărut.

După ce i-am spus asta, soţul meu nu a reacţionat, aşa că am intentat divorţ. Într-o zi, când mă întorceam de la serviciu, nu m-a mai lăsat să intru în casă, nici în curte, însă copilul a rămas la el“, spunea femeia, în februarie 2019, când reclama că nu îşi poate vedea copilul de 1 an, care era sugar. (NU RATA: BUCURESTIUL, SUB TEROAREA ZVONURILOR „COPII RAPITI SI GOLITI DE ORGANE”)